Було б соромно перед покійним чоловіком: стосунки з яким кавалером Софія Ротару ретельно приховує?

Софія Ротару має безліч знайомих та друзів, адже сценічна діяльність вимагає підтримувати контакти. Втім, у її оточенні можуть бути не тільки сильні і талановиті люди, але й ті, зв'язок з якими може осоромити зірку та заплямувати її репутацію. Хто ж цей чоловік, дружбу з яким вона ретельно приховує?

Співачка Софія Ротару була любов’ю до всього життя кримінального авторитету Алімжана “Тайванчика” Тохтахунова. Зараз Ротару не виступає в РФ через напружені відносини між Москвою та Києвом. З цієї ж причини співачка не відвідує Крим, де в неї, за даними ЗМІ, збудований великий будинок та зареєстровано бізнес.

Що пов’язує Тайванчика та Софію Ротару?

Стосунки з яким кавалером Софія Ротару ретельно приховує

Але у 70-х зірка суперничала зі співачкою Аллою Пугачовою за звання найулюбленішої артистки в Росії. Саме тоді до Ротару залицявся кримінальний авторитет Тайванчик. Він був дуже закоханий у співачку.

Журналісти давно розсекретили тісний зв’язок народної артистки СРСР Софії Ротару та кримінального авторитету Тайванчика. Дружба між співачкою та бізнесменом зародилася ще у 70-ті. Коли чоловік та жінка познайомилися, перший уже мав певний авторитет. Для того, щоб бути ближчими до співачки, Тохтахунов заглядав до неї в гримерку – в руках у нього часто був букет троянд.

Весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименка
Стосунки з яким кавалером Софія Ротару ретельно приховує. Весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименка

Щоб її здивувати, він одного разу зняв на два дні найдорожчий ресторан тільки для Софії та її команди. Алімжан часто відвідував її концерти. Тохтахунов залишав у гримерці Ротару величезні букети.

Пізніше Алімжан Тохтахунов став бізнесменом. Відомо, що коли у нього почалися проблеми із законом, Софія Ротару та Йосип Кобзон виступили на захист Тайванчика. Спочатку їм відмовили, проте потім перевірили бізнесмена, нічого не знайшли та скоротили термін. Тохтахунов згадує цю історію досі. Друзі деякий час спілкувалися після смерті Анатолія Євдокименко, а потім відносини дійшли нанівець. Подейкують, що саме діяльність Тайванчика відштовхнула її від нього.

Схожі статті