Ніна Матвієнко розсекретила розмір своєї пенсії та гонорарів за концерти: “Жирно живе”

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко розповіла, що отримує пенсію від держави, а також розкрила вартість своїх виступів на корпоративах і концертах. Окрім того, артистка не приховує від слухачів і прихильників найбільшу суму, яку вона коли-небудь отримувала за виступ.

74-річна Ніна Матвієнко стала справжньою легендою вітчизняної естради. Її унікальний голос неможливо переплутати з іншими артистками – слухачі та музичні критики часто називають вокал виконавиці справжнім даром. Єдина, хто може бодай трохи конкурувати з мамою, – донька Ніни Митрофанівни Тоня Матвієнко.

Обидві зірки не приховують від фанатів подробиць особистого життя і часто діляться з ними цікавими фактами та новинами в особистих блогах або під час інтерв’ю. Так ні для кого не секрет, що Матвієнко молодша подарувала батькам онучку ще у 17 років.

Як виглядає онучка Ніни Матвієнко
Як виглядає онучка Ніни Матвієнко

Не приховує легендарна співачка й інформації щодо своїх доходів. Ніна Митрофанівна зізналася, що отримує пенсію в розмірі 15 тисяч гривень. Нагадаємо, що на сьогодні середня пенсія в України становить менше 4 тисяч, а мінімальну оцінюють в 2500 гривень. Тож зізнання артистки дещо шокували користувачі мережі, дехто навіть обурився: мовляв, вона й так живе на широку ногу, навіщо їй така велика пенсія. Сама ж Матвієнко запевняє, що вона отримує виплати від держави на 20% більше завдяки званню народної артистки України.

Ніна Матвієнко розсекретила розмір своєї пенсії та гонорарів
Ніна Матвієнко розсекретила розмір своєї пенсії та гонорарів

Також легенда сцени відзначила, що вартість її виступу набагато менша, ніж просять сучасні зірки. Найбільший гонорар, який вона отримувала за десятки років своєї кар’єри становив усього 10 тисяч доларів, що дорівнює приблизно 265 тисячам гривень.

Відзначимо, що вартість виступу Дмитра Монатіка майже у 6 разів більша, ніж максимальний гонорар Ніни Матвієнко. Про це розповідала одна з українських блогерок, яка запрошувала артистка на свій день народження.

Сама ж Ніна Митрофанівна запевняє, вона не любить шикувати, для неї головне почуватися в комфорті та бути впевненою, що ні в неї, ні в близьких немає жодних проблем зі здоров’ям.

Схожі статті