Як виглядав перший чоловік Наталії Сумської, шлюб з яким зруйнували почуття до Хостікоєва: “Не любила мене”

Відома українська акторка Наталія Сумська дуже рідко ділиться подробицями особистого життя, хоча і таємницю з нього вона не робить. Зараз артистка щаслива у шлюбі з колегою по цеху Анатолієм Хостікоєвим, з яким виростила і виховала сина-актора В'ячеслава. Але це не перший чоловік Сумської.

Вперше Наталія Сумська вийшла заміж за кінооператора Ігоря Мамая. Зустрілися вони на зйомках в місті Орел. Майбутнє подружжя познайомили і одразу ж зісватали, а тоді ще юна Наталя, що їй треба наздоганяти колег-дівчат, які вже повиходили заміж. Так і склався зірковий шлюб.

Згодом в молодій родині народилася дочка Дарина, однак від розлучення Сумську і Мамая це не врятувало. Після 7 років разом Наталія зібрала речі, забрала дитину і пішла, а Ігор у всіх подальших інтерв’ю згадував першу дружину, як свою найбільшу любов, хоча одружувався потім двічі.

Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор Мамай
Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор Мамай

В ефірі програми “Зірковий шлях” Сумська розповідала, що обранець не у всьому її розумів, особливо у потребах для неї, як для акторки. Вона вважає, що пара з них була не така, яку доля дарує одне одному.

За спогадами Наталі, ще тоді її мрією було отримати роль в кіно про артилеристку. Знімалася стрічка в селі у бабусі Сумських. Місцеві жителі виносили з дворів всі пожитки, звільняли їх для зйомок, але Ігор зі своїм колегою навіть не влаштував для дружини кінопроби:

“Я горіла тим, я мріяла знятися в цій ролі. Я так була – для домашнього вогнища. Це пріоритети, інші погляди у людей на половину свою, на дружину. Я впевнена, якщо ти любиш людину, ти робиш для неї все, аби бути для неї корисним, аби ця любов підігрівалася все своє життя”.

Наталія Сумська розповіла про шлюб з першим чоловіком Ігорем Мамаєм
Наталія Сумська розповіла про шлюб з першим чоловіком Ігорем Мамаєм

Тоді Сумська з головою поринула в професію, завдяки якій і познайомилася з Анатолієм Хостікоєвим. Саме його зірка називає коханням усього життя.

11 років вже немає серед живих Ігоря Мамая, але в інтерв’ю “Бульвару Гордона” ще у 2006-му він казав:

“Актор – не професія. Ці люди з самого народження живуть у своєму ілюзорному світі. Для них не існує грані між сценою і реальністю. Наташа не любила мене такого, яким я був насправді. Судячи з усього, вона мене просто придумала і якийсь час свято вірила у вигадану казку. При цьому все життя по-справжньому кохала іншого чоловіка. З ним і зараз живе”.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв
Другий чоловік Наталії Сумської Анатолій Хостікоєв

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".