Святослав Вакарчук вперше розповів про матір свого сина: “Любив людину, яка могла бути тільки другом”

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зважився на перше відверте інтерв'ю після шокуючих новин про розлучення та народження сина. Зараз артист займається вихованням малюка та не поспішає розповідати усіх подробиць особистого життя, хоча деякі факти стали відомими для прихильників.

Святослав Вакарчук – один із улюблених співаків серед українців. Тексти пісень його гурту “Океан Ельзи” знають і дорослі, й діти. Більшість з них стали справжніми символами історичних подій для країни, а ще деякі композиції – невід’ємними частинами вітчизняних фільмів, серіалів та телешоу.

Сьогодні складно уявити, що Святослав міг ніколи не потрапити до світу музики, адже в юності він займався фізикою і збирався пов’язати майбутнє з викладанням та наукою. Та все змінив гурт студентів-початківців, який і покликав чоловіка до себе вокалістом. Так і почалася історія “Океану Ельзи”.

Океан Ельзи перший склад
Океан Ельзи перший склад

Вакарчук у свіжому інтерв’ю зізнався, що вважає себе винним через те, що перший склад колективу раптово розпався і поряд з ним залишився лише один барабанщик. За словами музиканта, перші промені слави вплинули на ще юних хлопців і всі разом вони не змогли з цим справитися. Зараз колишні колеги знову спілкуються.

Так само раптово через багато років у Святослава сталася ще одна зміна в житті. Після року перерви, у 2021-му артист ошелешив новиною – він розлучається зі своєю дружиною, стилісткою Лялею Фонарьовою. Пара прожила разом більше 20 років.

Як виглядає дружина Святослава Вакарчука Ляля Фонарьова
Як виглядає дружина Святослава Вакарчука Ляля Фонарьова

Ще більше здивувалася публіка, коли через місяць після розлучення 46-річний виконавець заявив, що він вперше став татом. Маму свого первістка Івана Вакарчук не розсекретив. Проте є інформація, що сина артистові народила продюсерка Євгенія Яцута.

Святослав Вакарчук вперше розповів про матір свого сина
Святослав Вакарчук вперше розповів про матір свого сина

Вакарчук підкреслив, що не готовий зараз відкрито розповідати про подробиці особистого життя. Однак він запевнив, що свою історію зможе одного разу розповісти мовою пісні – це для нього найкращий варіант зізнання. Він також підкреслив, що довго знав, як це кохати людину, яка може бути для тебе просто другом.

Схожі статті