Як виглядає головна суперниця Аліни Гросу? Екс-дружина Романа Полянського показала себе і перевершила красою

Не дивлячись на юний вік, обидва Роман Полянський та Аліна Гросу мають невдалі шлюби поза спиною. Імовірно, це стало однією зі спільних рис зірок, які в результаті їх і об'єднали. Як виглядає колишня родина актора, зокрема його екс-дружина, дізнайтеся у нашій статті.

Весною цього року Роман Полянський та Аліна Гросу нарешті наважилися розповісти про свої стосунки, і підтвердити підозри глядачів щодо роману між ними. Сенсацією новина не стала, адже аудиторія вже давно прослідкувала за почуттями, які були помітні в парі неозброєним оком. Однак, ділитися деталями особистих стосунків обидва все одно не квапилися.

Колишня дружина Романа Полянського

Нещодавно актор дав відверте інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, у якому вперше розповів про колишню дружину та доньку. Так, Роман показав екс-обраницю, а також дівчинку Марфу, яка народилася від цього союзу. Мова здебільшого йшла саме про спадкоємицю знаменитості, адже для неї це дуже непростий час — мама з батьком не разом, а у сім’ю увійшла нова молода жінка, через яку Марфа відчула смак ревнощів.

Як виглядає головна суперниця Аліни Гросу

Варто відмітити, що екс-благовірна зірки дуже схожа на його теперішню обраницю — обидві чарівні білявки з яскравим стилем в одязі.

Під час бесіди з журналістами Роман зізнався, що його єдина донька багато часу проводить разом з ним та Аліною Гросу. Співачка швидко знайшла спільну мову з дівчинкою. І це не дивно, адже у знаменитості є маленька сестра і багато дітлахів у родині. Сама артистка відзначила, що Марфа має великий творчий потенціал, але побоялася багато говорити про дівчинку, боячись реакції її мами. Тож сміливо можна зробити висновок, що жінка вміє відстоювати себе та свою сім’ю. Причину розлучення з попередньою дружиною Роман не озвучив, але впевнений, що з Аліною все дійде до весілля.

Схожі статті