Як виглядає розкішна садиба Олі Полякової з сироварнею, фермою та причалом: чоловік-альфонс живе наче в раю

Відомий український співачці Олі Поляковій вдалося влаштувати зі свого заміського будинку справжню садибу. У знаменитості є власне хозяйство, яке приносить їй продукти свого виробництва. Тепер Оля демонструє свої кулінарні навички, а також хизується сирами перед публікою.

Українська співачка Оля Полякова має розкішний заміський особняк на березі Дніпра. Вілла розташована під Києвом, неподалік від затопленої Гусинської церкви. Будинок збудував чоловік зірки – бізнесмен Вадим Буряковський.

Як виглядає будинок Олі Полякової

Як виглядає будинок Олі Полякової

На території маєтку є персональний пляж, причал для човнів, де стоять дві яхти. Також там розташований басейн, власний город та невелика бухта. На задньому дворі стоїть стійло для тварин. Полякова має кілька коней і кіз. Співачка сама вирощує овочі та фрукти на своєму городі та стежить за тваринами. Також у артистки є власна сироварні, да вона виготовляє сир.

Як виглядає будинок Олі Полякової

Маєток, який має два поверхи, збудований з дерева. Також на території був побудований будинок для гостей, до Оля Полякова проводить більшість часу разом зі своїми друзями. У приміщенні є камін, багато диванів, а також панорамний вид на причал. Необхідно відзначити, що цей будинок належить саме співачці, а не її чоловіку, бізнесмену Вадиму.

Якось співачка давала інтерв’ю, в якому розповіла, що вважає за необхідне переписувати на себе майно, особливо якщо у жінки є діти. Мовляв, після народження спадкоємців людина зобов’язана повністю забезпечити своє життя і їхнє, і запобігти можливим фінансовими проблемами. Зірка на всю країну порадила своїм фанатом прислухатися до неї, і переписувати на себе хоча б частину нерухомості. Варто відмітити, що така позиція стає все популярнішою серед українських жінок, які продовжують бути хазяйновитими, але відчувають на собі вплив фемінізму.

Схожі статті