Рекордсменка у стосунках: як виглядають та чим займаються усі чоловіки Ірини Білик

51-річна Ірина Білик славиться не лише своїми піснями, а й чисельними романами. Особисте життя співачки цікавить її прихильників не менше, ніж нові пісні та кліпи. Артистка й сама не соромиться відкривати секрети своїх відносин та відверто розповідати про своїх чоловіків.

Першим чоловіком Ірини Білик став продюсер Юрій Нікітін. Саме він допоміг красуні пробитися у шоу-бізнесі та створити перші хіти. Ще в 90-х Білик завдяки йому стала однією з найвідоміших українських артисток – цей образ вона тримає й донині. Стосунки Білик та Нікітіна так і не завершилися офіційним весіллям, хоча протривали цілих вісім років. Зараз Ірина підтримує з колишнім теплі стосунки.

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик та Юрій Нікітін

Після Юрія Нікітіна Білик відразу завела новий роман. На цей раз її обранцем став модель Андрій Оверчук. Пара була разом усього три роки, проте за цей час встиг народитися старший син співачки Гліб. Хлопчику було усього два роки, коли батьки розлучилися. Проте зараз прихильники виконавиці відзначають, що дорослий Гліб дуже схожий на тата.

Ірина Білик та Андрій Оверчук
Ірина Білик та Андрій Оверчук

Третім коханим Ірини став хореограф Дмитро Коляденко, який заради артистки покинув свою першу дружину Олену. З епатажним танцівником Білик була разом усього три роки, але назавжди залишилася теплим спогадом для нього. З моменту їхнього розставання пройшло вже 15 років, а Дмитро досі згадує період їхніх відносин як один найщасливіших у житті. Хоча зізнається – ужитися вдвох було непросто, адже і в нього, і в Ірини запальні характери.

Дмитро Коляденко та Ірина Білик
Дмитро Коляденко та Ірина Білик

Після Коляденка Ірина знову закохалася у танцівника, і знову в Дмитра, проте на цей раз Дікусара. З ним співачка познайомилася під час зйомок шоу “Танці з зірками”. Шлюб пара взяла у спекотному Ріо-де-Жанейро. Проте через три роки вони розійшлися.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Ірина Білик і Дмитро Дікусар

У 2015 році Білик вийшла заміж за російського режисера Аслана Ахмадова. З ним вона виховувала сина Табріза, якого народила сурогатна мати. Співачка зізнавалася, що мріяла подарувати коханому й донечку. Але у 2021 році вони подали на розлучення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.