Екс-чоловік Ані Лорак забрав дочку та відвіз її разом з нареченю подалі від співачки: мачуха замінить маму

Колишній чоловік Ані Лорак після розлучення з зіркою розпочав нове життя. Нещодавно турецький бізнесмен освідчився своїй молодій коханій, яка відповіла на пропозицію руки та серця згодою, а тепер вони влаштували першу сімейну відпустку разом з 10-річною дочкою співачки і Мурата Надчаджиоглу у найвіддаленішому куточку країни.

Зі своїм колишнім чоловіком Ані Лорак прожила 10 років разом. Їхню пару називали однією з найкрасивіших у всьому українському шоу-бізнесі, однак коханням на все життя вони одне для одного не стали. Тріщину шлюб дав після того, як папараці спіймали Мурата на зраді. Причому знаменитість довгий час закривала очі на невірність коханого, намагаючись зберегти сім’ю.

Втім, терпіння закінчилося, тож на початку 2019-го суд офіційно розлучив подружжя. Спільна донька пари Софія залишилася жити з мамою в Москві, проте регулярно з’являється у її житті. І тепер вже не сам.

Ані Лорак з колишнім чоловіком та донькою

Так, восени 44-річний бізнесмен запропонував 25-річній візажистці стати його дружиною. Лілія, так звати наречену, прийняла пропозицію, а нещодавно Мурат познайомив її зі спадкоємицею.

Схоже, майбутня мачуха знайшла спільну мову з падчеркою, адже зараз вони всі разом насолоджуються відпусткою в Буковелі, звідки Налчаджиоглу активно ділиться новими фото. Більше того, з ними також поїхала відпочивати й маленька дочка Лілії від минулих стосунків.

Колишній чоловік Ані Лорак забрав дочку і нову наречену на відпочинок
Колишній чоловік Ані Лорак забрав дочку і нову наречену на відпочинок

Цю сімейну ідилію зруйнував скандал у мережі, який спровокувало відео, зняте колишнім чоловіком Ані Лорак під час катання з Сонею на атракціоні. 10-річна дівчинка веселилася, але на початку була трохи налякана, через що висловлювала емоції нецензурною лексикою.

Під публікацією багато коментаторів негативно поставилися до побаченого. Мовляв, дитина мала, а словарний запас недитячий.

10-річну дочку Ані Лорак розкритикували за нецензурну лексику
10-річну дочку Ані Лорак розкритикували за нецензурну лексику

Пізніше Мурат встав на захист доньки та зауважив, що люди зробили шоу з нічого, тоді як самі себе намагаються показувати ідеальними.

Колишній чоловік Ані Лорак встав на захист доньки після її нецензурної лексики на відео
Колишній чоловік Ані Лорак встав на захист доньки після її нецензурної лексики на відео

Ані Лорак ніяк не прокоментувала скандал, у який Софія втрапила під час відпочинку з батьком. Детальніше про особисте життя співачки після розлучення з бізнесменом на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті