Як виглядає ліпший друг Потапа, якого він зрадив заради слави: забрав його сім’ю і заробив на ньому гроші

Коли Олексій Потапенко розпочинав свій творчий шлях, йому довелося зробити декілька рішучих кроків, які досі засуджуються громадськістю. Так, мало хто знає, але його перша дружина, була дружиною його кращого друга, а пісні регулярно звинувачувалися у плагіаті.

Коли зірка Потапа засяяла яскраво, ніхто навіть і не здогадувався, чого йому це коштувало. Тільки-но інформація про особисте життя молодого репера вийшла назовні, як його репутація була заплямована. Чоловіка нарекли зрадником за те, що він одружився на жінці свого кращого друга, а також нещадно звинувачувався у плагіаті.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Як виглядає ліпший друг Потапа, якого він зрадив заради слави

Як виглядає ліпший друг Потапа, якого він зрадив

На початку своєї кар’єри Олексій Потапенко був не один, разом з ним працював Юрій Горовий — перший чоловік Ірини Горової. У пари народилася донечка Наталя, яка згодом стане падчеркою суперзірки.

Юрій Горовий і Потап
Як виглядає ліпший друг Потапа, якого він зрадив заради слави

Вже на той момент молода обраниця Юрія стала директором банку і мала доволі високі прибутки. Також варто відмітити, що жінка не з бідної сім’ї: її батько шановний професор, а брат тримає бізнес в Австралії. Сам Горовий начебто був офіційним продюсером їхньої з Потапом команди. І успіхом Олексій частково зобов’язаний саме йому.

На зраду товариша він відреагував спокійно і навіть порадувався за дружину, адже не хотів, щоб вона залишалася самотньою. Принаймні так він говорив журналістам.

“Ми друзі. Я не вважаю, що був його продюсером. Якоїсь миті перестав жити з Ірою, як чоловік. Залишався тільки для того, щоб у дочки був тато. Тому, коли Олексій почався зустрічатися з нею, мені полегшало”,
– розповів Юрій.

А згодом він відійшов на другий план, хоча продовжував працювати у лейблі. Якщо у нього і є образи на друга, то він їх ретельно ховає.

Схожі статті