Людмила Балан стала бабусею і вперше показала онучку, якою не може натішитися: “Це дочка Дана”

Відомий молдавський співак Дан Балан щосили ховає особисте життя від широкого загалу попри шалений інтерес з боку публіки. Втім, заборонити ділитися сімейними подробицями своїй мамі Людмилі артист не може, і цього разу фанатам пощастило – жінка показала онучку, яка є копією Дана.

Популярність Дана Балана безмежна – його хіти слухають в усьому світі, а мільйони дівчат мріють опинитися поруч з ним. При цьому мама співака Людмила не ховається в тіні свого зіркового сина. Ефектна і молода не по роках жінка відома в Молдові як телеведуча і співачка. Крім того, вона вже встигла стати бабусею і не може натішитися маленькою онучкою.

Так, на власній сторінці в Інстаграм Людмила Балан показала онучку, яка продовжила творчу династію родини та потрапила на телебачення:

“Моя онучка Еліза робить перші кроки на сцені з музичною студією “Musical Drops”. Я дуже хочу подякувати пані Юлії Санду за зусилля, за професіоналізм і за те, що робить життя Елізи дивовижнішим, яскравішим та цікавішим”, – написала вона у підписі.

Цю публікацію мама Дана Балана доповнила кадрами з онучкою, яка позує перед камерами у чарівній рожевій сукенці з пишною спідницею, малиновому піджаку та у туфельках в колір. Видно, що дівчинка тримається, як риба у воді – не хвилюється і сповна віддається процесу.

Попри те, що Еліза – це донька молодшої сестри Дана Санди, коментатори не змогли втриматися від фантазій на тему батьківства Балана:

  • “Людмило, таке враження, що це дочка Дана! Настільки схожа на дядька”;
  • “Чарівна принцеса”;
  • “Красуня. Дуже на Дана схожа”;
  • “Вона ж копія Дана!”;
  • “Дуже артистична дівчинка росте! Є в кого””;
  • “Красуня. І від Дана чекаємо діток скоріше”, – пишуть підписники.
Людмила Балан показала онучку – копію Дана
Людмила Балан показала онучку – копію Дана

До речі, Балану вже давно приписують роман з українською поп-дівою Тіною Кароль, яка неодноразово зізнавалася, що мріє про донечку. Детальніше про це на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті