Аліна Гросу побудувала кар’єру за рахунок колишнього чоловіка-альфонса: чому зірка сказала пресі неправду?

Більше року тому Аліна Гросу схвилювала мережу новиною про те, що її шлюб розпався після півроку спільного життя. Співачка та її чоловік Олександр не змогли впоратися з проблемами і вирішили, що їхні дороги розходяться. Але чи Аліна могла сказати неправду?

Коли Аліна Гросу вперше виходила заміж, вся мережа стояла на вухах. Весілля справили пишно, наречена постійно змінювала розкішні сукні, а само торжество відбулося в Італії у Тоскані. З’явилася інформація, що свято обійшлося батькам Аліни у сто тисяч доларів. Непідйомна сумна навіть для знаменитостей. Втім, вкладенні гроші у щастя доньки, не окупилися. Через півроку вонп заявила, що розлучається з Комковим, і навіть публічно роз’яснила причини.

Аліна Гросу виставила колишнього альфонсом, а сама побудувала кар'єру за його рахунок
Аліна Гросу побудувала кар’єру за рахунок колишнього чоловіка

Аліна Гросу побудувала кар’єру за рахунок колишнього чоловіка

За версією артистки, її благовірний попросив у неї пожити окремо, а сам пішов до жінки, яка була набагато старша за нього і до того ж набагато заможнішою. Таким чином молода співачка виставила коханого, як альфонса. Юнак не спростовував інтерв’ю екс-коханої, але за нього заступився його друг, який був свідком на весіллі пари.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу побудувала кар’єру за рахунок колишнього чоловіка

Російський режисер Дмитро Ебаноїдзе засвідчив, що Олександр є крупним московським бізнесменом, який ніколи не жив за рахунок інших. Також він зазначив, що зради зі сторони Олександра Комкова не було, а Аліна певно розповіла це через образу на чоловіка. Більш того режисер заявив, що саме за рахунок Комкова Гросу побудувала свою музичну кар’єру, і натякнув на те, що молода співачка просто використала бізнесмена. Однак,  наскільки можна довіряти цим словам сказати важко, адже друг завжди прикриє друга.

Але в дечому чоловік все ж таки мав рацію. Дмитро завірив, що між Аліною та Романом Полянським виникла іскра ще до того, як співачка розлучилася, і через декілька місяців з’ясувалося, що виконавиця дійсно зустрічається з актором.

Схожі статті