Вагітна Настя Каменських сховала животик і одразу ж отримала пропозицію: “Кидай Потапа, виходь за мене”

Відома українська співачка Настя Каменських, яку останнім часом підозрюють у вагітності, отримала публічну пропозицію руки та серця, хоча вона заміжня за Потапом. Втім, потенційний наречений не боїться конкуренцію та намагається підкорити артистку своєю наполегливістю.

Після весілля Насті Каменських і Потапа навесні 2019 року шанувальники кожного разу вбачають у фігурі співачки зміни, характерні для вагітності. Мовляв, животик росте і дитинка вже на підході. Варто зазначити, що вага Насті дійсно коливається, та й сама вона не приховує – схильна до повноти. Але з поповненням в родині появу зайвих сантиметрів на талії не пов’язує.

Вагітна Настя Каменських обійняла Потапа
Вагітна Настя Каменських обійняла Потапа

Попри це, фанати не втрачають надії нарешті почути довгоочікувану новину, адже нещодавно Потап відверто зізнався, що мріє стати багатодітним батьком і виховувати з Каменських щонайменше чотирьох дітей. П’ятий, тобто перший, в нього вже є – син Андрій від шлюбу з Іриною Горовою. Подейкують, саме Настя стала розлучницею їхньої пари. Лише з плином часу репер перестав це заперечувати.

Потап і Ірина Горова
Колишня дружина Потапа Ірина Горова

Співачка, не зважаючи на коментарі про вагітність ледь не під кожним новим фото, продовжує наповнювати особистий блог у соцмережах особистими світлинами. Цього разу в Інстаграмі Каменських з’явилися кадри, на яких вона позує з розпущеним волоссям, у чорній шкіряній куртці, шкіряних штанях та в зеленому гольфі.

Вагітна Настя Каменських сховала животик
Вагітна Настя Каменських сховала животик

Вигляд виконавиці так захопив підписників, що серед них навіть вийшов з тіні один сміливець, який публічно освідчився зірці:

“Кидай Потапа, виходь за мене”, – написав користувач під ніком jeniferwalker007.

Вагітну Настю КАменських покликали заміж
Вагітну Настю Каменських покликали заміж

На таку заманливу пропозицію Настя не відповіла, хоча зазвичай вона взагалі нікому не відповідає на коментарі, навіть на підозри у вагітності. А якщо хочете дізнатися, чи насправді Каменських вагітна, переходьте на YouTube-канал “Одна минута”:

Схожі статті