ТОП-5 найкрасивіших радянських акторок, які змінилися до невпізнання: Віра Алентова, Олена Проклова та інші

Радянські фільми досі чіпляють глядачів своєю уніклаьною атмосферою і живими характерами героїв. Неможливо не захоплюватися грою акторів на екрані, які знімаються в кіно і донині. Звісно, за десятки років вони дуже постаріли, а деякі з них вдалося до пластики та змінилися до невпізнання.

Зірок радянського кінематографу назавжди запам’ятали вродливими і молодими. Дівчата дуже хотіли бути на них схожими, повторювали зачіски і стиль в одязі, а чоловіки ними захоплювалися. Сенсація згадує артисток, яких сьогодні неможливо впізнати.

Лариса Гузєєва

Народна сваха Лариса Гузєєва стала втіленням крихкості в руках підлих людей, зігравши роль у стрічці “Жорстокий романс” 1984-го року випуску. З тих пір зірка дуже змінилася – вона ніколи не боялася експериментів у зовнішності. Наразі їй 62.

Лариса Гузєєва тоді та зараз
Лариса Гузєєва тоді та зараз

Віра Алентова

Останніми роками головна зірка кінофільму “Москва сльозам не вірить” (1979) Алентова дивує зовнішнім виглядом. Через велику кількість пластичних операцій у гонитві за молодістю 79-річну Віру Валентинівну перестали впізнавати фанати.

Віра Алентова тоді та зараз
Віра Алентова тоді та зараз

Олена Проклова

На рахунку Олени більше 40 фільмів, а зніматися загалом вона почала ще маленькою дівчинкою – з 10 років. Її найпершою картиною стала “Дзвонять, відчиніть двері” 1965 року. Та назавжди акторка запам’ятається глядачам як Герда зі “Сніжної королеви” 1966-го та як Лариса Комарова з “Міміно” 1977-го. Зараз 68-річна Проклова продовжує свою кінокар’єру.

Олена Проклова тоді та зараз
Олена Проклова тоді та зараз

Галина Польських

Фільмографію Галини без перебільшення можна назвати видатною – вона знялася більш ніж в 150 стрічках. Славу їй принесла робота в фільмі “Дикий собака Дінго” 1962-го. Активності та життєлюбству майже 82-річної Польських може позаздрити кожен. В формі їй допомагає залишатися саме робота.

Галина Польських тоді та зараз
Галина Польських тоді та зараз

Олена Циплакова

Свій шлях у кінематографі Олена розпочала школяркою і продовжує зніматися досі. Одна з її найбільш знакових ролей – Кетті в “Д’Артаньян та три мушкетери” 1979-го. Сьогодні Циплаковій 62.

Олена Циплакова тоді та зараз
Олена Циплакова тоді та зараз

Схожі статті