Сосєдов розпустив плітки про хворобу Софії Ротару, через що син співачки не витримав та накинувся на критика

Нещодавно мережею поширилися чутки про погіршення стану здоров'я Софії Ротару через серйозну хворобу. Ці плітки підтверджує відомий музичний критик Сергій Сосєдов, який вже давно впевнений, що 74-річна співачка полишила велику сцену саме через проблеми з самопочуттям.

Сергій Сосєдов – скандально відомий музичний критик, який славиться своїми доволі різкими висловлюваннями про найіменитіших зірок естради. Найчастіше під його гарячу руку потрапляють Алла Пугачова і Софія Ротару. Цього разу дісталося саме Софії Михайлівні, яка, як стверджує Сосєдов, старається з останніх сил.

Так, Сергій запевняє, що ілюзію вічної краси та молодості створює екран, а якщо побачити Ротару зблизька, то все одразу стане зрозумілим:

“Концертів майже не дає, вже не те здоров’я. Вже пройшло все, все скінчено. Так, вона непогано виглядає. Натягнути обличчя можна, з ним все що завгодно можна зробити. Але неможна поміняти серце, печінку, шлунок, ноги – вони ж зношуються”, – сміливо заявив критик.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов заявив, що Софія Ротару хворіє

Стати на захист легендарної артистки поспішив її єдиний син Руслан Євдокименко, який займається концертною діяльністю зіркової матері:

“А хто такий Сосєдов? Смішно. Сосєдов – міль. Нам дуже приємно, що люди хвилюються, але з мамою все добре”, – прокоментував ситуацію Руслан.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Син Софії Ротару заперечив слова Сергія Сосєдова про хворобу матері

Нещодавно проблеми зі здоров’ям Ротару також спростувала її рідна сестра Ауріка. Вона зауважила, що чутки навколо Софії Михайлівни були завжди – коли співачка була худою, їй приписували туберкульоз, а колись навіть писали, що вона померла:

“Сестра здорова і проживе ще довго. Не знаю, кому все це потрібно, але Софію то заміж видають, то вона хворіє”, – розповідала Ауріка в нещодавньому інтерв’ю Аліні Доротюк.

Молодша сестра Софії Ротару Ауріка спростувала чутки про проблеми зі здоров'ям у співачки
Молодша сестра Софії Ротару Ауріка спростувала чутки про проблеми зі здоров’ям у співачки

Втім, схоже, що недоброзичливці все одно не поспішають їй вірити. Більше цікавого про непросте життя Софії Ротару дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.