Святослав Вакарчук втік від батьківства світ за очі: музикант публікує фото з-за кордону і не стримує щастя

Фронтмен популярного українського рок-гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук повідомив фанатів про те, що покинув країну, але свою нову дружину і новонародженого сина з собою не взяв. Музикант вже публікує фото з-за кордону, на яких не приховує щасливої усмішки.

Останнім часом ім’я Святослава Вакарчука як ніколи на слуху. Справа в тому, що серйозних змін зазнало особисте життя співака, яке він звик тримати в таємниці від широкого загалу. Так, на початку літа артист повідомив, що розлучається з Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років подружнього життя.

Хто саме був ініціатором розриву та з яких причин – Святослав не розповів, а лише лаконічно зауважив, що їхні дороги розійшлися.

Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук
Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук розлучаютсья

Новина стала каталізатором для появи чуток про третю особу в цій історії. Мовляв, Вакарчук пішов від Фонарьової до коханки, роль якої приписували навіть екс-підопічній музиканта Христині Соловій.

Існування іншої жінки Святославу навіть не довелося коментувати, адже згодом стало відомо, що у нього народився первісток – син Іван. Очевидно, з матір’ю хлопчика зірку пов’язують романтичні стосунки. Ба більше, народження дитини Вакарчук кілька місяців приховував. Тобто батьком він став ще до офіційного повідомлення про розставання з Лялею.

Особистість нової обраниці лідера “Океан Ельзи” не підтверджена, але ЗМІ припускають, що це продюсерка продакшн-компанії “Radioaktive Film” Євгенія Яцута, яка неодноразово співпрацювала з рок-гуртом. Крім того, подейкують, що в першій половині 2021-го її бачили вагітною на одному з публічних заходів.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута, ймовірна матір сина Святослава Вакарчука

Поки прихильники чекають від кумира якихось коментарів з приводу особистого життя, він відволікає увагу публіки гастролями. Цього разу на власній сторінці в Інстаграм Святослав Вкакарчук вийшов на зв’язок з фанатами Арабських Еміратів:

“Дубаї! Дякуємо вам. Прекрасний початок нашого туру. Далі буде. Буде багато… Буде і близько, і далеко. Та завжди – щиро”, – написав музикант.

Очевидно, гастролює він не з родиною, а з гуртом, тож вихованням сина наразі займається лише мама.

Схожі статті