Вагітна Тіна Кароль стане матір’ю вдруге: поп-діва вже розкрила стать майбутнього малюка – усі подробиці

За тих пір, як з життя пішов єдиний коханий чоловік Тіни Кароль Євген, співачка тримала своє особисте життя та життя сина за сімома замками. Здавалося, що зміни вже не настануть ніколи, але артистка нарешті починає відкриватися аудиторії і йти назустріч новим людям.

Останнім часом мережею ширяться чутки про тривалий роман між Тіною Кароль та власником телеканалу “1+1″Ігорем Коломойським. Аудиторія давно пліткувала про можливі романтичні стосунки між ними, але флірт з Даном Баланом збив з пантелику більшу частину фанатів.

Вагітна Тіна Кароль стане матір’ю вдруге

За словами поп-діви, вона зараз самотня і нещодавно завершила стосунки з обранцем. Однак, його імені вона не розсекретила.

Вагітна Тіна Кароль стане матір’ю вдруге

У листопаді співачка презентувала свій одинадцятий студійний альбом “Подвійний рай”, який присвятила стосункам з таємничим чоловіком. У рамках промо-туру співачка відвідала Казахстан, де і розповіла про майбутню донечку. На питання про улюблене жіноче ім’я, вона загадково відповіла, що ним стане ім’я її спадкоємиці. Це наштовхнуло її фан-базу на думку, що співачка вже виношує дитину під серцем. Це пояснює і неймовірну працьовитість зірки останнім часом, яка випускає альбоми ледь не кожні півроку та постійно гастролює. Зазвичай виконавці таким чином готуються до тривалої декретної відпустки.

Вагітна Тіна Кароль стане матір’ю вдруге. Скріншот коментарів на сторінці поп-діви  

Варто відмітити, що знаменитість вже не один раз говорила про те, що мріє народити дівчинку. Вік Тіни Кароль змушує її думати про це все частіше, адже Веніамін  стає дорослим юнаком, а фінансове становище дозволяє Тіні стати матір’ю ще не один раз.

Так чи інакше, шанувальникам доведеться чекати офіційного повідомлення від співачки щодо її вагітності або її планування.

Схожі статті