Вагітна Злата Огнєвіч після зйомок Холостячки прикрила живіт і заговорила про зміни: “Маленьке життя”

Друга українська Холостячка Злата Огнєвіч оприлюднила свої враження від чергового епізоду реаліті-шоу. Артистка так і не змогла визначитися з учасником, який не є гідним її серця та подвлилася емоціями прямо у своєму мікроблогу, які буди розтлумачені дуже неоднозначно.

Популярна українська артистка Злата Огнєвіч, яка зараз шукає своє кохання у другому сезоні романтичного проєкту “Холостячка” поділилася своїми враженнями від зйомок з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Злата заговорила про маленьке життя

Після випуску, у якому Злата не змогла попрощатися з жодним учасником, вона вирішила обговорити з користувачами мережі свої емоції від зйомок. Вона назвала участь у проєкті маленьким життям, і постала перед об’єктивом у доволі дивній позі. Співачка обрала синю шовкову сукню на бретельках і в кадрі обома руками прикрила живіт, наче ховаючи щось. Підписники артистки одразу ж відреагували на неоднозначність її слів, і поділилася своїми думками стосовно цього.

Вагітна Злата Огнєвіч прикрила круглий живіт і заговорила про зміни. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Варто відмітити, що фанати знаменитості одразу ж почали схиляти її до певного рішення стосовно претендентів на її серце. Комусь не подобається Максим, який складає враження на користувачів, як хитра та продумана людина. Інші мріють про те, що Злата попрощається з Андрієм Задворним, з яким вони не бачать іскри. При цьому зірка не відповідає на коментарі. І заклади користувачів щодо чоловіків, і щодо вагітності залишаються без реакції артистки.

Тож глядачам залишається чекати на фінал шоу і пост-шоу, у якому буде обговорюватися подальше життя усіх героїв після закінчення проєкту, і сподіватися, що Злата дійсно встигла реалізувати усі свої плани пов’язані з особистим життям.

Схожі статті