Усі чоловіки Софії Ротару: кого артистка ховала за фігурою її єдиного чоловіка Анатолія увесь цей час?

За офіційною версією, у Софії Ротару був лише один коханий чоловік — Анатолій Євдокименко, який помер 20 років тому. Однак різноманітні джерела дають інформацію щодо залицяльників та імовірних коханих артистка, яких вона начебто ховає від публіки. Хто вони, та чи дійсно були у стосунках зі співачкою?

Анатолій Євдокименко

Софія Ротару з чоловіком
Усі чоловіки Софії Ротару

З Анатолієм Євдокименко Софія Ротару прожила у шлюбі понад 40 років. Чоловік довго залицявся до співачки, перш ніж завоювати її серце. У цьому союзі ставалися і конфлікти, і приємні періоди.  Пара стала зразковою не тільки для шоу-бізнесу та фанатів, але і для власних онуків, які досі згадують бабусю та дідуся, як ідеал подружнього життя.

Володимир Івасюк

Усі чоловіки Софії Ротару. Володимир Івасюк зі співачкою. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

У пресі вважають, що Володимир Івасюк є першим чоловіком Софії Михайлівни, якого вона вирішила приховати від аудиторії. Пліткують, що нібито перед тим, як вступити у стосунки з майбутнім чоловіком Анатолієм, співачка перебувала у цивільному шлюбі з композитором, який написав для неї хіти. Ротару ніколи не підтверджувала цієї версії, але не приховує, що має безліч секретів, які публіці знати не потрібно.

Василь Лазарович

Усі чоловіки Софії Ротару

Плітки про зв’язок співачки з Василем з’явилися через шість років після смерті коханого чоловіка Анатолія Євдокименка. Тоді Софія Михайлівна вивела у світ свого молодого фаворита Василя Лазаровича.

Доля та професія звели її з чоловіком, який подарував надію та запалив блиск в очах. Їм допоміг випадок: 26-річний виконавець-початківець Василь Лазарович шукав собі помічника, який би просував його на широку сцену. Набравшись сміливості, він звернувся до продюсерського центру Софії Ротару. Василеві пощастило – його взяв Ігор Курильов – директор концертних програм артистки. З тих пір поповзли чутки про романтичні стосунки між артисткою та її підопічним. Втім єдиний син Софії Михайлівни спростував цю інформацію.

Тайванчик

З відомим кримінальним авторитетом Тайванчиком Софію Ротару поєднує чи то стара дружба, чи то романтичні почуття. Заради Примадонни чоловік був готовий на все. Витрачав шалені суми грошей, щоб орендувати для неї ресторан, дарувати їй найкращі подарунки. А свого часу і Софія Михайлівна зробила послугу чоловіку, і витягнула його з-під суду. 10 років тому їхні стосунки зазнали серйозних змін, і вони начебто припинили спілкуватися. Пліткують, що причиною цього стала саме погана слава чоловіка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.