Таємна дружина Винника Таюне розповіла, як перехворіла коронавірусом

Співачка Таюне, яку називають дружиною Олега Винника, заявила, що важко перехворіла коронавірусом.

Бек-вокалістка, і, за чутками, кохана жінка Олега Винника Таїсія Сватко (Таюне) розповіла, як важко перехворіла COVID-19.

Співачка на своїй сторінці в Instagram закликала підписників берегти себе і не легковажити, як це робила раніше вона.

«Ви коли-небудь плакали від крепатури? А я плакала… Так “закрепатурив” мене коронавірус», – написала Таюне.

44-річна таємна дружина Винника зізналася, що раніше не вірила в існування коронавірусу, тож переконалася на власному досвіді, наскільки страшно ним хворіти.

Артистка розповіла, що в неї зник нюх і смак, була висока температура, слабкість, а потім ще й виявили двостороннє запалення легень.

На третій день в жінки пропав голос, але на четвертий відновився, антибіотики абсолютно не допомогли, постійно хотілося спати, їсти і рухатися Таюне не могла. Цілий тиждень вона мучилися від хвороби, і лише на 8 день стало легше.

Таюне зазначила, що зараз вона вже вилікувалася і може працювати. Вона подякувала друзям за підтримку і порадила берегти себе.

Фоловери Таюни зразу почали бажати її здоров’я і понаписували приємних компліментів.

«Міцного здоров’я, Таїчка. Добре, що зараз Ви здорові. Це найголовніше», «Таюне, ви як завжди прекрасна. Ніби й не змінились!) Нехай у Вас все буде добре. Безмежно сильно чекаємо вашого концерту в м.Умань», – написали шанувалиники в коментарях.

Нагадаємо, нещодавно від коронавірусної хвороби вилікувався і популярний співак Олег Винник.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Він записав відеозвернення для фанатів, в якому розповів, що вже зовсім здоровий і готовий знову давати концерти.

Зазначимо, що про Винника і Таюне вже давно вперто ходять чутки про те, що вони одружені. І хоча секс-символ українського шоу-бізнесу і не коментує своє особисте життя, Таюне називають його дружиною, з якою він давно і щасливо одружений і навіть має спільного сина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.