Софія Ротару заважає племінниці будувати кар’єру: для сина і онуків готова на все, інші – “вода на киселі”

Софія Михайлівна неодноразово довела, що вона знаходиться на своєму місці. Професіоналізму артистці не займати. Після смерті чоловіка вона зайняла місце голови сім'ї і також довела, що може тримати все під контролем та направляти домочадців у вірному напрямку. Але за всіма не встежиш.

Тільки-но Соня Кей з’явилася на українській естраді, за нею закріпилося клеймо родички  Софії Ротару, яка за рахунок її авторитету пробиває собі шлях на сцену. І хоча більша частина сім’ї артистки займається творчістю, і відчуває на собі тінь легендарної Ротару, її племінниця страждає від цього найбільше. Дівчина впевнена: зіркова тітка заважає їй будувати творчу кар’єру. Точніше сказати, її успіх на естраді.

Софія Ротару заважає племінниці будувати кар’єру

Софія Ротару заважає племінниці будувати кар’єру

На днях Соня стала гостею нового випуску шоу “Точка М”. У розмові з журналісткою Машею Виноградовою артистка зізналася, що статус племінниці Софії Ротару їй не допомагає, а заважає.

“Я хочу, щоб мене сприймали як особистість. Не як племінницю Софії Ротару, а як Соню Кей. У мене зовсім інша музика, інший стиль. Не хочеться бути прищіпкою до когось”, – розповіла Соня.

Софія Ротару заважає племінниці будувати кар’єру

Тим не менш, не можна сказати що артистка не допомогла племінниці. Ротару тримає власну компанію, яка надає послуги звукозапису та організації. І, звісно, всіма цими послугами перш за все користуються члени її родини. Адже в ній нараховується щонайменше шість артистів.

Варто відмітити, що дівчина зникла з радарів журналістів та телевізійних камер не просто так. Родичка Софії Михайлівни пережила дуже складний період — помер її батько, а згодом були складнощі у шлюбі, про які вона також розповіла в інтерв’ю. Лідія Ротару (сестра Софії Ротару) намагалася допомогти доньці, але сама ледь змогла прийти до тями після важкої втрати. Зараз усі зіркові сестри є вдовами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.