Анастасію Волочкову зі скандалом вигнали з турецького готелю: балерина влаштувала “шоу” на очах у дітей

Відома російська балерина Анастасія Волочкова ніколи не славилася зразковою поведінкою. Зірка те й діло, що потрапляла у гучні скандали, які і зробили її знаменитою. На цей раз вона перейшла межу і працівники турецького готелю не знайшли нічого кращого, ніж вигнати зірку з приміщення.

45-річну Анастасію Волочкову критикують не лише за її шпагати та купальники. Нерідко блондинку сварять за провокаційну поведінку.

Анастасію Волочкову зі скандалом вигнали за турецького готелю

Анастасія Волочкова продемонструвала шпагат
Анастасію Волочкову зі скандалом вигнали з турецького готелю

Чергове шоу, влаштоване чарівною балериною на відпочинку в Туреччині, знову призвело до критичних зауважень на її адресу. Як раніше розповіла світська левиця Ганна Калашнікова, балерину вигнали з готелю після того, як вона добряче побешкетувала.

Анастасія Волочкова
Анастасію Волочкову зі скандалом вигнали з турецького готелю

Нібито Анастасія Волочкова удостоїлася честі стати ведучою престижного міжнародного конгресу, але незабаром почала грубити присутнім і навіть не посоромилася дітей.

Певна річ, після повернення додому Настя спробувала відбілити свою в черговий раз зіпсовану репутацію. Представник зірки поспішила запевнити журналістів, що Волочкова не збирається давати коментарів, бо вважає, що інцидент не вартий і виїденого яйця.

Та за словами Анастасії Волочкової, вже довгий час їй доводиться спостерігати за брудними небилицями та відверто брехливими чутками, які розпускають її заздрісники. Бажання росіян коментувати її пости в Інстаграмі, де, крім самої світської левиці, часто фігурують напої, здається Анастасії жалюгідним.

“З приводу всяких випадів на мою адресу та спроб засуджувати, вигадувати, що мене звідкись вигнали, то можу сказати, що ці чутки поширюють люди злі, заздрісні та недолюблені. Ті, які не мали можливості ні в локдаун, ні до нього кудись вирушити на відпочинок. А я маю можливість їздити на розкішні курорти, я можу собі це дозволити”, — заявила Анастасія, яка нібито не збиралася виправдовуватисяx

Злість та заздрість, розмірковує зірка, змушують обивателів розглядати кожен її вчинок буквально під мікроскопом. Що ж до злощасного конгресу, то, за словами Насті, ніхто її не виганяв із готелю. На відпочинок балерина приїхала трохи раніше запланованої дати, щоб встигнути насолодитися спілкуванням з близькими друзями, з якими вона провела кілька незабутніх днів і ночей. У цей же час відведений артистці номер перетворився на надійне сховище для її речей.

Схожі статті