В мережі оприлюднили нове фото онкохворої Анастасії Заворотнюк, яка квітне і пахне: “Сталося диво”

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк давно зникла з радарів і не виходить в світ. Провиною всьому важке онкологічне захворювання зірки, з яким вона відчайдушно бореться. На тлі цих новин в мережі з'явилося нове фото Заворотнюк, яке оприлюднив її колега – актор Станіслав Садальський.

Чутки про недугу зірки серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасії Заворотнюк поповзли ще влітку 2019-го. Затребувана акторка різко заморозила усі свої проєкти та не виходила на зв’язок. Мовчання тримали і близькі знаменитості – чоловік Петро Чернишов, а також старші діти Анна і Майкл.

Фанати припускали, що Настя з головою поринула в материнство, адже восени 2018-го у неї народилася третя дитина, донечка Міла. З такої нагоди щасливі батьки навіть знялися в фотосесії для модного глянцю, однак раптом почали з’являтися тривожні новини про стан здоров’я Заворотнюк. Зрештою близьким акторки довелося зізнатися, що вона дійсно бореться з важкою хворобою і проходить лікування. Інших деталей вони не повідомляли та досі не коментують ситуацію.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов
Чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов відмовчується з приводу стану здоров’я акторки

Діагноз Анастасії видав медик, який не є лікуючим лікарем Анастасії – гліобластома четвертої стадії. Простими словами – це рак головного мозку.

Поки збентежені шанувальники чекають хоча б якихось новин про стан знаменитості, актор Станіслав Садальський зовсім несподівано опублікував у соцмерехаж кадри з онкохворою Заворотнюк. На одному з них “няня Віка” щаслива і квітуча позує з Петром Чернишовим, на іншому вона усміхаються і обнімається з колегою. Виявилося, на екрани виходить новорічне кіно “Сімейка Триллера” за її участю:

“Щойно озвучував фільм, на якому, здавалося, давно поставили хрест. Пам’ятаю, як ми намагалися встигнути, знімали цілодобово, діти працювали нарівні з дорослими і зовсім не спали… Було недознято всього півгодини, але робота зупинилася на кілька років. За цей час діти виросли, собака пішла на пенсію, інших вже немає… А повернути минуле, самі знаєте… Не можна! Але сталося диво. На допомогу прийшла анімація, і все недозняте дорисували чарівники-мультиплікатори”, – повідомив Садальський.

Останні новини про стан Анастасії Заворотнюк дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті