Чому брати Марії Яремчук подали на неї до суду: співачка пішла зі сцени та обібрала найрідніших

Після смерті легендарного Назарія Яремчука у нього залишилося дві сім'ї, які лише на перший погляд були дружними. З'ясувалося, що не тільки дружини артиста не могли знайти спільної мови, але і його діти вщент розсварилися. Що сталося і чому справа дійшла до суду?

Після смерті легендарного артиста Назарія Яремчука його сім’я пройшла через ряд випробувань. Вона не тільки розкололася на двоє, але і пережила судові розбірки. Сини Назарія Яремчука – Дмитро та Назарій Яремчук розповіли, як ділили батькову спадщину зі своєю сестрою Марією Яремчук. Про це повідомляє “Життя відомих людей”, а також ТСН.

Чому брати Марії Яремчук подали на неї до суду

Брати Марії Яремчук розповіли, де вона зараз і чим займається
Чому брати Марії Яремчук подали на неї до суду

Дмитро та Назарій Яремчук – це сини Яремчука від першого його шлюбу з Оленою Шевченко. Після 15 років спільного життя пара розлучилася і тоді Назарій Яремчук одружився із дружиною Дарією. Згодом вони народилася спільна дочка Маша. 1994 року в Назарія Яремчука діагностували рак шлунку. А через рік відомий співак помер. Тоді його родина почала ділити спадщину – будинок у центрі Чернівців.

Брати після судового позову вирішили відмовитися від нього на користь сестри. За словами братів Яремчук, через суди вони припинили спілкуватись із сестрою. Їм відомо лише, що Марія Яремчук зараз мешкає у Львові.

“Ми рідні! І так чи інакше ми повинні порозумітися між собою”, – сказав один із братів.

Та перед цим було дано ще одне інтерв’ю, у якому Дмитро та Назарій розповідають, що Марія взагалі не дзвонить їм та не вітає з днем народження. Мовляв, стала відомою співачкою і тепер не хоче спілкуватися з рідними.

Тим не менш, зараз між Марією та її братами взаємини налагодилися. Тепло ми їх назвати важко, але родина намагається триматися разом та більше не допускати подібних помилок.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".