(Відео) Тіна Кароль з сумом розповіла, що її син не вміє співати: тепер чекає на народження доньки

Тіна Кароль - співачка з незвичайно сильним голосом та абсолютним слухом. Завдяки таланту вона стала лідеркою української естради. Її син Веніамін народився у творчій родині, але мама розповіла, що дитина вміннями та здібностями пішла не у неї. Деталі - у матеріалі.

Вона – феноменальна артистка, яка попри всі випробування долі не опустила рук і продовжила радувати своєю творчістю прихильників. Незрівнянна Тіна Кароль присвятила пісні, коханому чоловіку та своїй дитині все життя. Втім, Веніамін навіть і не розглядає можливості піти маминими стопами.

Тіна Кароль з сумом розповіла, що її син не вміє співати

Виявляється син продюсера і артистки не вміє співати. Про це його мама розповіла в одному з інтерв’ю.

“Дуже артистичний хлопець. Не співає. Й не треба”, – сказала Тіна Кароль про свого сина.

Знаменитість відзначила, що у дитини є великі здібності у науці. У своїй школі за гарні здобутки у навчанні, йому вручили кубок потоку. Дуже пишається мама своїм Венею. Зірка зазначає, що вона вже пізнала мудрість виховання хлопця, і вважає вже час пізнати її у дівчинці.

Чому Тіна Кароль заговорила знову про продовження роду?

8 років минула з того страшного квітня, який забрав кохання всього життя знаменитості. Вперше у 2021 вона заговорила про те, що готова знову розквітнути та розкритися світу, як жінка.

Дуже хоче народити співачка доньку. Вона не раз заявляла про це в інтерв’ю. Зірка соромиться ще казати, що знаходиться в активному пошуку пари, і заявляє, що все одно частина її серця буде назавжди належати Євгену Огіру.

Під час тренерства Тіни на “Голосі країни” разом з Даном Баланом, прихильники всім серцем бажали, аби зірки об’єдналися і співачка нарешті знайшла своє жіноче щастя. Та стосунки не задалися. Чому Кароль все таки не змогла бути разом з молдавським мачо – дивіться у відео наших партнерів.

 

Схожі статті