“Ого-го, краєчок ватрушки видно”: Ксенія Мішина показала жіночні принади у наскрізь мокрому бікіні

Відома українська акторка, переможниця шоу "Танці з зірками", суддя "Україна має талант" і перша "Холостячка" країни Ксенія Мішина неабияк схвилювала чоловічу частину своєї аудиторії кадрами з нової фотосесії в доволі сміливому образі. Колишній обранець зірки Олександр Еллерт кусатиме лікті.

Особисте життя Ксенії Мішиної викликає особливу закікавленість з боку публіки після її участі у романтичному реаліті-шоу “Холостячка” в якості головної героїні проєкту. Переможцем і коханим акторки в фіналі сезону став сценарист студії “Квартал-95” Олександр Еллерт. Спочатку пара демонструвала повну ідилію у стосунках, вони з’їхалися, подорожували, планували весілля. Однак втлітку на річницю знайомства Ксенія об’явила про розставання.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися

Ця звістка розбила серця багатьох фанатів. Тим не менш, з тих пір Мішину і Еллерта неодноразово підозрювали у возз’єднанні, і вони давали для цього усі підстави. Втім, нещодавно артистка вирішила покласти кінець цим розмовам і остаточно зізналася, що вони з Олександром не пара. Після цього герої “Холостячки” відписалися одне від одного в Інстаграмі та видалили усі спільні фото, за виключенням рекламних публікацій та кадрів з дітьми.

Негаразди в особистому життя Ксенія переживає в оточенні подруг. Зараз вона відпочиває з ними в розкішному готелі в Абу-Дабі. Там зірка вирішила влаштувати розкішну фотосесію біля басейну у наскрізь мокрому оливковому купальнику, Особливого шарму образу додає розпущене довге волосся Мішиної.

Коментатори не стримують емоцій:

  • “Це Еллерт так на Ксюшу впливає, що вона стала такою розкутою?”;
  • “Краєчок ватрушки видно, ого-го…”;
  • “Ксеніє, ну ви божественна”;
  • “Пощастить чоловіку”;
  • “Дуже красива!”, – пишуть користувачі мережі.
Ксенія Мішина показала себе в купальнику і засвітила трохи зайвого

Напередодні цієї публікації Мішина також викладала кадри з нічної фотосесії у сукні-сітці, під яку одягла комплект чорної білизни.

Цей образ викликав не менше захоплення серед численних підписників екс-холостячки, які вважають, що Еллерт втратив справжню “цукерку”.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.