Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом: пара помирилася та вразила новиною у річницю стосунків

Олександр Еллерт повідомив, що повернув Ксенію Мішину. Усі деталі в статті.

Місяць тому екс-холостячка Ксенія Мішина та переможець проєкту Олександр Еллерт повідомили про те, що їхній роман добіг кінця. Новина, тим не менш, не надто вразила аудиторію, яка здогадувалася про проблеми у стосунках пари.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Ксенія вже неодноразово натякала підписникам, що її відносини з Олександром проходять випробування на міцність. А розрив зірок був не надто цивілізований. Справа в тому, що гуморист не міг пройти повз щиросердечного зізнання акторки та поглузував з неї прямо у соціальній мережі.

Тим не менш, Григорій Решетнік, який поділився думкою стосовно сварки пари, як виявилося, мав рацію. Ксенія та Олександр таки возз’єдналися.

Примирення пари

18 серпня — особлива дата для акторки та гумориста. Саме у цей день Мішина та Еллерт офіційно стали парою.

Тепер ця дата особлива і для фанатів закоханих. Адже Олександр обрав її для того, щоб об’явити про примирення з екс-обраницею.

Зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання для Ксенії, і назвав її “коханою”.

Скріншот привітань Олександра Еллерта

Відеоролик переповнений романтичними моментами, які знаменитість пережив з Ксенією. У переходах з кадру на кадр Еллерт зробив вставки зі слів із пісні, які також несуть певний сенс.

Скріншоти сторінки Ксенії Мішиної

Неможливо не помітити букет квітів, який Ксенія отримала сьогодні вранці. Після того, як “екс-коханий” привітав акторку, не має сумнівів, від кого вона отримала троянди.

Користувачі мережі дуже зраділи несподіваній, але приємній новини. Однак, знайшлися і ті, хто не повірив у щирість пари, і звинуватив їх у черговому хайпі.

Цілком імовірно, що до кінця дня пара зробить звернення до своєї аудиторії та офіційно підтвердить стосунки.

Схожі статті