Вони не хотіли, щоб про них знали: Катерина Осадча завагітніла від відомого ведучого до шлюбу з Горбуновим

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча зізналася, як насправді завагітніла другою дитиною і чому до останнього намагалася приховувати цей факт.

Впродовж багатьох років Катя Осадча зізнавалася, що не збирається виходити заміж і має на це причини. Мовляв, встигла розчаруватися у шлюбі після розлучення з бізнесменом та депутатом Олегом Поліщуком.

Від цих стосунків у зірки залишився син Ілля Поліщук. Хлопчик вже був дорослий на той момент, коли в мережі почали поширюватися чутки про роман його матері з партнером Юрієм Горбуновим. Майже 2 роки публіка підозрювала, що насправді Катя закохалася у свого колегу.

Але з іншої сторони це здавалося неможливим, адже Юрій на той момент був нібито одружений з Людмилою. І плітки стримувалися, аж допоки Горбунов не зробив заяву про те, що насправді розлучився 2 роки тому.

Катерина Осадча розповіла, як завагітніла від Юрія Горбунова

Катерина Осадча показала свого новонародженого малюка
 Катерина Осадча розповіла, як завагітніла від Юрія Горбунова

Раптом стало відомо, що Катерина знаходиться на останніх термінах вагітності, і досі незаміжня. Однак батько дитини одразу ж визнав, хто він. Юрій Горбунов мав незабаром стати татом вперше.

І вже у короткий проміжок часу він все ж таки вмовив Катерину піти та розписатися, хоча досі зізнається, що в нього це вийшло дуже важко. Незабаром народився хлопчик на ім’я Іван. А от наступну дитину пара взагалі не планувала, на відміну від думок про це аудиторії.

Катя Осадча зізналася, що маленький Данило хоча і приніс неймовірне щастя у їхній будинок, але взагалі не був запланований. Пара розраховувала, що народиться дівчинка, але з’явився ще один хлопчик, а Катерина Осадча стала багатодітною матір’ю.

Зараз Катя являється матір’ю великого сімейства. Її старший син навчається Сполучених Штатах Америки, а маленькі діти проживають разом з нею у маєтку під Києвом. Юрій Горбунов заробляю на телебаченні, а Осадча покинула тему світської журналістики і здебільшого намагаються розшукувати зниклих. Зірка зізнавалася, що давно хотіла змінити формат, і 2022-й, можна сказати, що зробив це за неї.

Схожі статті

До мільярдера Мохаммада Захура були незавидні кандидати: всі чоловіки найбагатшої співачки України Камалії

Особисте життя найзаможнішої співачки України — Камалії — сповнене любовних інтриг і несподіваних поворотів. Багато чоловіків намагалися завоювати її серце до мільярдера Мохаммада Захура.

Джамала вражена кількістю привітань з нагоди народження дитини: “Іноді я навіть соромлюсь такої уваги”

Поява дитини — важливий момент для батьків. Здавалося б, коли мама очікує на малюка не вперше, то хвилювання має бути меншим. Але Джамала, яка народила вже третю дитину, з цим не погоджується.