Захмарна сума: Позитив розсекретив розмір найбільшого гонорару гурту “Время и Стекло” – Потап постарався

Відомий артист Олексій Завгородній озвучив не тільки суму, а й назвав щедрих замовників новорічного корпоративу. Хто ж цей загадковий багатій?

Популярний український виконавець Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив довгий час виступав у дуеті з Надею Дорофєєвою. “Время и Стекло” стрімко набрали популярність та тримали її довгих 10 років. Проте, артисти зрозуміли, що хочуть займатися сольними проєктами та вирішили розійтися.

Позитив розповів про найбільший гонорар гурту Время и Стекло
Позитив розповів про найбільший гонорар гурту Время и Стекло

За час їх спільної діяльності, Надя та Олексій були бажаними артистами. Їх чекали у містах на концерти та з задоволенням запрошували на корпоративи великі фірми. Під час розмови у шоу NABARІ, Позитив зізнався, який найбільший гонорар отримував гурт.

За словами співака, найдорожчий вечір був під новий рік. Тоді, за корпоратив дуету “Время и Стекло” заплатили 60 тисяч доларів. Здогадалися, хто міг відвалити таку суму? Олігарх Ігор Коломойський.

“Один раз у новорічну ніч, наскільки я пам’ятаю, було 60 тисяч доларів. Це був максимальний гонорар, наскільки я знаю. Виступали у Коломойського”, – пояснив Олексій.

Позитив розповів про найбільший гонорар гурту Время и Стекло
Позитив розповів про найбільший гонорар гурту Время и Стекло

Крім того, артист пригадує, що йому навіть вдалося пограти з бізнесменом у настільний футбол. Щоправда, Коломойський хотів проставити на свій виграй 2 тисячі доларів, а співак не зміг підтвердити ставку, адже з собою мав тільки 600.

“І ще я з ним грав у настільний футбол. З гримерки вийшов і він каже “двушку ставлю”. А в мене було тільки 600″, – з посмішкою згадав артист.

Нагадаємо, гурт “Время и Стекло” розпався на піці своєї популярності у 2020 році. Ініціаторкою такого рішення стала популярна виконавиця Надя Дорофєєва, вона відчула, що має перегорнути цю сторінку життя та поринути у сольне плавання.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?