Як виглядає жінка, котра встала між Аліною Гросу та її колишнім чоловіком: немолода, але дуже багата

Знаменита українська співачка Аліна Гросу у ніколи не приховувала правду на рахунок її шлюбу з бізнесменом Олександром Комковим. Між молодими людьми встала інша жінка.

Цікаво, що зазвичай в такий період зірки намагаються використати час собі на користь, прийти до тями, і лише потім починали відкрито говорити про розлучення. Однак, Аліна Гросу виявилася набагато сильнішою за своїх колег. Зірка одразу ж після розставання з благовірним розповіла публіці про те, що сталося.

Як виглядає жінка, котра встала між Аліною Гросу та її колишнім чоловіком

Фанати розсекретили особистість нового чоловіка Аліни Гросу
 Аліна Гросу розповіла про зраду колишнього чоловіка

Так, співачка дала ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого зізналася, що після півроку шлюбу розлучається зі своїм чоловіком Олександром. Офіційною причиною є його рішення поставити на паузу стосунки. Нібито бізнесмен спочатку попросив перерви у зірки, а сам тим часом рушив до іншої.

Аліна зізнавалася, що та жінка була набагато старша за нею, і до того ж багатша. Але у підприємця нічого не вийшло, і він повернувся до дружини. Вірніше, намагався це зробити.

Вже у ході непростої розмови Аліна зрозуміла, що її чоловіка в іншій зацікавили нібито гроші. І хоча вона дуже засмутилася через розрив, коханого назад не прийняла.

Олександр з тих пір дав лише одне інтерв’ю, через 2 роки після розлучення. За його словами, він не зраджував, а розстатися вони вирішили разом. Втім, грушу запевняє, що ініціатором являвся він.

Зараз у бізнесмена все добре. Гросу розповіла, що він повторно одружився, і навіть встиг стати батьком. Вона ж після цього шлюбу вступила у вельми не надійні стосунки, у яких її зраджували, але пізніше все ж таки вийшла заміж у Сполучених Штатах Америки.

Досі особистість чоловіка Аліни Гросу залишається таємницею. Співачка зізнається, що він також публічна людина, а тому показувати вона його не хоче. Мовляв, публічні відносини — це дуже складно та непросто. Але публіка впевнена, що її чоловіком став ніхто інший, як актор Роман Полянський, яким і раніше приписували розставання.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?