Оля Полякова зізналася про бажання розлучитися з чоловіком-бізнесменом і розповіла про план поділу майна

У своїй розмові з Машею Єфросиніною Оля Полякова зізналася, до чого прийшла разом з чоловіком Вадимом Буряковським, і до якого рішення прийняла сім'я.

Популярна українська співачка Оля Полякова вже більше 20 років проживає у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Пара має двох спільних дітей, і переживала вельми різні періоди. Зокрема, свого часу зірка змогла побудувати кар’єру завдяки інвестиціям від свого благовірного.

Ці інвестиції непогано окупилися у майбутньому, адже коли підприємець і збанкрутував, то саме його дружина підтримувала в родину фінансово, і навіть стала головою сім’ї. Оля Полякова зізнавалася, що після цього вже не хотіла відходити від карма, і до сьогодні в моєї родині панує так би мовити матріархат.

Оля Полякова розповіла, як хотіла розлучитися з Вадимом Буряковським

Оля Полякова розповіла, як хотіла розлучитися з Вадимом Буряковським

Але це призвело до кризи у стосунках з чоловіком. Співачка визнала, що це погано відобразилося на її почуттях до чоловіка, і доходило навіть до того, що вона мріяла розлучитися. Але кожного разу, коли артистка сідала за стіл переговорів разом зі своїм чоловіком Вадимом, все приходило до того, що ніякого поділу майна не планувалося — бізнесмен був готовий віддати усе коханій жінці та дітям.

Артистку це в свою чергу взагалі не влаштовувало, і вона розуміла, що не можу покинути людину, яка так сильно її любить. Врешті-решт, усі кризи вони пройшли разом і нині залишаються родиною.

Примітно, що 2 роки тому з’явилася новина про реальне розлучення Вадима та Олі. Сталося це після повернення артистки з Європи, куди вона втекла разом з дочками. Полякова неодноразово спростовувала дану інформацію, а потім звернулася напряму до людини, яка її поширювала. Співачка запевнила, що здогадується, хто являється автором даних пліток, і пояснила, що нічого подібного в її стосунках з Вадимом немає.

Тим часом бізнесмен взагалі ніяк не реагував на подібні новини, і як завжди ставився до них з гумором.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.