“Донька Ольги Фреймут називає мене татом”: Притула заявив про своє батьківство і отримав запит на аліменти

Стосунки Сергія Притули та Ольги Фреймут завжди нагадували дещо середнє між ненавистю та коханням. Зіркам так і не вдалося побудувати здорові відносини, але відголоски спільного минулого бувають доволі гучними та настирливими. Як, наприклад, заява Сергія Притули про його батьківство.

Стосунки Сергія Притули та його партнерки Ольги Фреймут часто нагадували гойдалки. Між ними то летіли іскри, то панувала любов та ніжність. Через високу емоційність цих взаємин знаменитостей підозрювали у романі, а Сергій Притула був не проти прриправити плітки жартами. Так, телеведучий не одноразово шуткував стосовно свого батьківства над Златою Мітчел, яка насправді народилася від роману з британцем Нілом.

Сергій Притула зізнався, що є батьком старшої доньки Ольги Фреймут

Чому Сергій Притула посварився з Фреймут
Сергій Притула зізнався, що є батьком старшої доньки Ольги Фреймут

Незадовго до першої сварки між знаменитостями, яка згодом повністю зруйнувала їхні відносини, Ольга Фреймут поспілкувалася з журналістами Tochka.net і викрила нові несподівані подробиці взаємин з Сергієм:

“Притула заявив, що він батько моєї Злати, тому зараз мої адвокати працюють над тим, аби подати на нього на аліменти”.

Сам телеведучий доповнював свої жарти, знущаючись над своїми фанатами та шанувальниками своєї партнерки.

“Донька Ольги Фреймут називає мене татом”, — якось заявив Сергій Притула на одній з прес-конференцій.

Варто відмітити, що стосунки Сергія та Ольги не пройшли випробування на міцність саме через романтичний аспект у них. Так, Притула припинив спілкування з Фреймут після того, як вона оприлюднила відео його привітань, що мали дуже особистий характер і нібито казали про любовні почуття шоумена по відношенню до білявки.

Цікаво, що Олександр подам також не спілкується з Ольгою. Чоловік не приховує: між ними конфліктів не було, але після всього пережитого, вони обмежуються вітаннями при зустрічі.

Схожі статті