“Я — дурепа?”: закохана Джамала отримала жорстку відмову від обранця та фрукти в обличчя

Популярна українська співачка Джамала розповіла історію про те, як отримала відмову від свого першого кохання. Ситуація, яка склалася, нагадує страх усіх молодих дівчат, які більш за все побоюються отримати подібну відповідь. Що довелося пережити майбутній суперзірці, дізнайтеся у нашій статті.

Зараз відома українська співачка Джамала — любляча матір та кохана дружина. Про те, щоб отримати відмову від коханої людини, вона може навіть не хвилюватися, адже її чоловік Сеіт-Бекір дуже її кохає. Але багатьом з нас час від часу не дають спокою погані спогади. І у співачки вони також є.

Джамала отримала жорстку відмову від обранця

Так, першим коханням артистки став її однокласник. Перебуваючи у школі, вона вирішила проявити сміливість і зізнатися у коханні об’єкту своїх зітхань.

Джамала отримала жорстку відмову від обранця. Архівна світлина співачки, яка була показана в ефірі шоу “Танці з зірками”

Втім, його відповідь виявилася протилежною тій, на яку вона чекала. Хлопець не тільки жорстко відмовив дівчині, але і вдарив її фруктами по обличчю. Жахливу історію нерозділеного кохання Джамала повідала в ефірі програми “Танці з зірками”.

“Я вперше зізналася у школі хлопцю, який мені подобався. Я отримала виноградом прямо в обличчя. Але за що, за те, що я відкрилася? За те, що я була щирою? За те, що я була відверта, чесна? Я — дурепа? Я не така? Я не розповідала цю історію батькам. Мені було дуже соромно”, – поділилася артистка.

Варто відмітити, що хоча майбутній зірці було дуже соромно, але таких історій повно у кожної людини, адже будучи маленькими та недосвідченими, ми ображаємо ображаємо одне одного. Зараз Джамалі точно є що згадати, а також розповісти своїм дітям та фанатам. Останні зазвичай на таку щирість реагують відповідно, і діляться своїми історіями, які змушували їх соромитися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.