Молода дружина Павліка знайшла винуватця своїх проблем, і це не Созаєва: “Але я вважаю, за її провиною”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова не припиняє вести боротьбу з Ларисою Созаєвою. Хоча дівчина заявляє про те, що не хоче війни з жінкою, усі наступні її вислови у адресу жінки розпалюють вогонь ненависті аудиторії до неї. Що відбувається і чому Катя вважає Ларису винуватицею усіх її бід?

Не так давно молода дружина Віктора Павліка Катя публічно натякнула на те, що колишня дружина артиста замовила кібер-атаку на блог дівчини. І хоча згодом їй довелося пояснювати, що ніякого підтексту у її повідомленні не було, але у це віриться все менше через наступні її публікації.

Так, Каті вдалося знайти винуватця її проблем, але провину Лариси вона продовжує наполегливо доводити користувачам мережі.

Молода дружина Павліка знайшла винуватця своїх проблем, і це не Созаєва

Одразу після того, як Каті надійшло безліч повідомлень та прохань повернути гроші за рекламу, вона одразу ж знайшла винуватців, і почала боротьбу в соціальній мережі з тими, хто вирішив знищити її бізнес. Також дівчина звернулася до кібер-поліції, щоб знайти людину, яка влаштувала атаку на її клієнтів.

Молода дружина Павліка знайшла винуватця своїх проблем, і це не Созаєва. Скріншот особистої сторінки блогерки

За словами Репяхової, злочинця знайшли, і це не Созаєва. Мовляв, людина знаходиться за кордоном. Але не дивлячись на отримані дані, Катя все одно наполягає на причетності Лариси у цій справі. При цьому деталі розкривати не хоче. Складається дивна картина, яка все менше подобається її підписникам.

Катерина буцімто збирається подавати на Ларису до суду через публічні образливі вислови в її адресу, але при цьому жінка якимось чином допомогла їй знайти кібер-злочинця. І дивлячись на цю допомогу, Репяхова вважає Ларису винною, і здається, безпідставно, адже у її публікаціях не фігурує констатація факту. Тим часом аудиторія Катерини вже просить відчепитися від колишньої дружини Віктора Павліка.

Схожі статті