Що відомо про чоловіка і дітей телеведучої Надії Матвєєвої: біографія, фото та цікаві факти про родину зірки

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва полюбилася глядачам за свою простоту і щирість, яка підкуповує. Та не лише запаморочливою кар'єрою може похвалитися зірка. Їй добре знайома роль дружини і матері – одним словом, хранительки домашнього вогнища.

Славу Надії Матвєєвій приніс корисний проєкт “Все буде добре”. На роль ведучої шукали звичайну жінку, яка одночасно нагадувала б глядачам сусідку, маму, тітку, доброзичливу і викликаючу довіру. Кастинги тривали довго, адже в задуманий образ не вписувалися сотні претенденток, поки на горизонті не з’явилася Надія – нове для телебачення обличчя.

Надія Матвєєва у проекті Все буде добре
Як виглядає чоловік Надії Матвєєвої з Все буде добре

Так вона на більш ніж 6років стала всеукраїнською порадницею, помічницею по господарству і просто доброю подругою. Зараз Матвєєва разом з Григорієм Решетніком веде програму “Неймовірна правда про зірок”, але не єдиною роботою живе ведуча.

Перший чоловік і син Надії Матвєєвої

У студентстві Надя зустріла свого майбутнього чоловіка. Що цікаво, познайомилися вони в Москві, хоча обоє виявилися земляками з України. Незабаром пара перебралася в Кременчук, де розпочалася її кар’єра на радіо.

У шлюбі у Матвєєвої народився син Владислав. Після 7 років разом між подружжям виникли непорозуміння, від яких зірка втекла у нове романтичне захоплення.

Син Надії Матвєєвої Владислав
Син Надії Матвєєвої Владислав

Другий чоловік Надії Матвєєвої

Ще знаходячись у шлюбі з першим чоловіком Надія втрапила у службовий роман з колегою на радіо. Починалося все з творчої співпраці, та поступово натхнення одне одним в професійному плані перейшло в любовні стосунки.

Вдома між нею і законним обранцем на той момент все було дуже напружено, вони практично стали одне одному чужими, тому Матвєєва дозволила собі захопитися іншим. Згодом дізналася, що в чоловіка теж вже був роман на стороні, тому пара спокійно розійшлася і домовилася продовжувати виховувати сина спільно.

Другий чоловік Надії Матвєєвої та її син від першого шлюбу
Другий чоловік Надії Матвєєвої та її син від першого шлюбу

Коли Надя вийшла заміж вдруге, шлюб нагадував казку – творчі та емоційні закохані мали повне взаєморозуміння. Зруйнувала цю ідилію відстань – отримавши пропозицію працювати в Києві, чоловік не заперечував, але переїхати з нею не міг. Так поступово шлюб розпався.

Зараз телеведуча офіційно вільна, а на питання представників ЗМІ щодо особистого життя відповідає загадково і без конкретики.

Схожі статті