Categories Шоу-бізнес

Ектор Хіменес-Браво йде в президенти України: кулінар виклав передвиборну програму і обирає назву для партії

Всесвітньо відомий шеф-кухар і головний суддя найлюбленішого кулінарного проєкту українського телебачення "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився своїм наміром піти в президенти України. Кулінар вже розповів про свою передвиборну програму та шукає ідеальну назву для партії.

Телекар’єра Ектора Хіменеса-Браво в Україні почалася 10 років тому. Саме тоді у 2011-му він став суддею шоу “МастерШеф”, що зробило його улюбленцем мільйонів глядачів. Крім того, у травні 2021-го кулінар отримав українське громадянство, а тепер він заговорив про президентство:

“Що, якщо я стану президентом? Якщо зараз запитати будь-якого підлітка на вулиці, який його улюблений ресторан чи їжа – в топ-3 увійдуть піца, суші і фастфуд. Звідки такий величезний голод до неправильної їжі? Знаєте, для чого був створений фастфуд? Це екстрений випадок, коли ви в місці, де немає нормальних закладів харчування, коли у вас немає часу, ви в літаку, або якесь свято і все зачинено. Коли ви дуже голодні і треба перекусити. А у нас це перетворилося на культ. Люди боготворять їжу”, – пише Ектор.

Ектор Хіменес-Браво хоче стати президентом України

Колумбійський шеф-кухар зауважує, що здоров’я не вічне, і збалансовано харчуватися можна навіть при низьких доходах. Також Хіменес-Браво наголошує на новорічному меню:

“Столи ломитимуться від страв з відрами майонезу, дуже жирного смаженого м’яса, картоплі, багато солодкого, все в майонезі і олії, і малесенька тарілка з овочами, які весь вечір будуть сумно дивитися, як ви п’єте і закусуєте биточком”.

Ектор Хіменес-Браво схвильований харчуванням українців

Врятувати ситуацію Ектор пропонує запіканням, а не смажінням, здоровими закусками, заправкою салатів лимонним соком, бальзаміком або маслом.

“Якби я був президентом, я б боровся з нездоровим харчуванням, боровся за ваше здоров’я і бажання займатися спортом. Це теж невід’ємна частина нас і він створює якість життя. Як думаєте, як би називалася моя партія?”, – підсумував Хіменес-Браво свою “передвиборчу програму”.

Коментатори пропонують такі варіанти для назви партії: “Нагодую голодних”, “Здорова країна”, “Правильна партія”, “Шеф рулить”, “Браво”.

Також деякі підписники не зрозуміли гумору Ектора і відмовляють його від президенства. Мовляв, його справа – стояти біля плити.

Share