Як виглядає дружина телепсихолога Дмитра Карпачова: народила йому сина, а він досі приховує свою кохану

Дмитро Карпачов - популярний психолог, який супроводжував не один телевізійний проєкт. Він допомагав безпорадним родинам розв'язувати проблеми з дітьми, але свою сім'ю тримав у таємниці. У цьому матеріалі ви дізнається, хто ж та сама вірна дружина, яка прикриває тил знаменитого чоловіка.

Дмитро Карпачов. Прославили його телепередачі, які вражали своєю сміливістю. “Кохана, ми вбиваємо своїх дітей”, “Один за всіх”, “Вагітна у 16” – інколи градус накалу пристрастей на зйомках зашкалював, але мудрий та виважений психолог завжди допомагав знайти вихід у ситуації.

Як виглядає дружина телепсихолога Дмитра Карпачова

Його поради рятували шлюби, але про свій Карпачов ніколи не спішив розповідати. Тривалий час Дмитра фанати підозрювали у романі з телепсихологинею Наталією Холоденко. Вона також тримала у таємниці своє особисте життя.

Дмитро Карпачов з сином

Та відомо, що насправді обраницю зірки СТБ звати Ірина. У заміжжі взяла прізвище обранця. Жінка захоплюється спортом та займалася тривалий час йогою. Втім зараз – це просто велике хобі, а у саморозвитку кохана Карпачова пішла далі та освоїла коучінг, працює з мисленням. Молодята познайомитися встигли у рідному Кіровограді, нині Кропивницькому. Перша зустріч сталася у 2007 і з того часу Ірина та Дмитро були нерозлучні. Навіть підкорювати столицю вирішили разом.

Спільних світлин не знайти, але у мережі припустили, як може виглядати обраниця ведучого:

Як виглядає дружина телепсихолога Дмитра Карпачова

У 2009 році пара офіційно стала чоловіком і дружиною. У грудні доля ощасливила цю родину небувало щедрим дарунком: народився синочок. Маленький, білявенький, наче янголик, карапуз отримав незвичайно красиве древнє ім’я – Святогор. Хлопчик нині зовсім виріс, але ще так потребує батьківської уваги й турботи.

Знаменитий татко не приховує, що всі свої блискучі навички у психології практикує з сином. Дружині намагається максимально допомагати. Вона хоч і взяла на себе основний обов’язок виховання дитини, все ж таки потребує відпочинку.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.