Роман Сасанчин одружився на вагітній обраниці, яка старша за нього: “Ми тепер офіційно чоловік і дружина”

Наречена переможця "Голосу" Романа Сасанчина Анна знаходиться на останніх термінах вагітності і от-от потрапить у пологовий. З огляду на це, молода пара вирішила, що настав час для узаконення їхніх стосунків і відправилася до РАЦу. Відтепер Роман — одружений чоловік.

Після перемоги у вокальному проєкті “Голос країни” ім’я Романа Сасанчина стало взнаваним та цікавим для аудиторії. А життя музиканта одразу після завершення шоу почало бити ключем. Так, хлопець отримав квартиру в новобудові, його наречена завагітніла і життя перевернулося на сто вісімдесят градусів.

В родині Романа Сасанчина сталося поповнення
Роман Сасанчин одружився на вагітній
обраниці

Роман Сасанчин одружився на вагітній обраниці

Тривалий час виконавець будує стосунки з дівчиною Іванною, яка на декілька років старша за нього. Після того, як пара дізналася, що незабаром стане батьками, у них виникли певні фінансові проблеми. Поки Роман багато працював, дівчина готувалася до пологів у номері хостелу. Свого часу це рішення шокувало глядачів, але музикант, як і обіцяв, знайшов для коханої та малюка дім і молодій сім’ї вдалося переїхати до орендованої квартири.

І хоча народження дитини на носі, пара вирішила все ж таки узаконити свої стосунки, і більше не знаходитися в статусі наречених.

Роман Сасанчин одружився на вагітній
обраниці. Скріншоти особистої сторінки дружини музиканта Іванни

Так, нещодавно на особистій сторінці Іванни в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, у якому вона показала свідоцтво про укладення шлюбу з Романом Сасанчиним, а потім щасливого молодого чоловіка, який розмовляв з кимось по телефону.

“А знаєте, що це означає? Це означає, що ми тепер офіційно чоловік та дружина”, — радісно повідомила новину майбутня мама.

До речі, пара не приховує, що у них з’явиться дівчинка. Маленьку принцесу з нетерпінням чекає не тільки молоде подружжя, а увесь фандом Романа.

Схожі статті