Зробила модну стрижку боб-каре та омолодилася: Ірина Горова показала себе в повній красі, аби Потап кусав лікті

Продюсерка Ірина Горова - колишня дружина Олексія Потапенка, який зараз будує сім'ю з колегою по дуету Настею Каменських. Про особисте життя самої Ірини відомо небагато - жінка не любить підіймати цю тему на публіці та під час інтерв'ю. Проте про свої захоплення та роботу бізнес-леді розповідає із задоволенням.

На перший погляд продюсерка Ірина Горова видається справжньою залізною леді українського шоу-бізнесу. Вона успішно співпрацює з артистами Надею Дорофєєвою, Настею Каменських та Мішель Андраде. Свій бізнес Горова будує разом із колишнім чоловіком, і що цікаво, продюсує його теперішню дружину. Ірина пережила два розлучення і народила двох дітей – при цьому вона залишається красивою, доглянутою та цікавою особистістю.

Варто відзначити власний стиль Ірини. Вона не особливо виділяється серед інших представників вітчизняного бомонду, проте колишня Потапа завжди з’являється на публіці у стильних нарядах. Один з таких вона продемонструвала в новій фотосесії для глянцевого журналу ELLE Business.

 Ірина Горова показала себе в повній красі
Ірина Горова показала себе в повній красі

Горова позує у бежевому піджаку оверсайз. Образ доповнений сережками та легким нюдовим макіяжем з акцентом на губи. Продюсерка зізналася, що на сьогоднішній момент це її улюблена фотосесія, адже команда, з якою вона працювала, відкрила її у кадрі надзвичайно красивою та жіночною.

Проте саме інтерв’ю присвячене не особистому, а знову-таки робочому. Ірина розповіла про секрети свого успіху, свій продюсерський центр MOZGI Group, особливості роботи з артистами та про професійний шлях у цілому.

Потап і Ірина Горова
Потап і Ірина Горова

Нагадаємо, Потап та Ірина Горова були одружені протягом 14 років – розлучення офіційно оформили у 2014-му. Проте за словами колишніх, на той момент вони вже 5 років як жили окремо. Пара разом виховувала сина Андрія та доньку Ірини від першого чоловіка Наталю. Зараз екс-закохані підтримують дружні та досить близькі стосунки – Горова навіть була гостею на весіллі Потапа з Настею Каменських.

Схожі статті