Молода дружина Віктора Павліка вибиває моральну шкоду з його колишньої, яка оплакує покійного сина співака

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла, що вже підготувала позов до суду на колишню дружину артиста Ларису Созаєву. Дівчина планує стягнути з жінки гроші, але розмір суми замовчує. Що зараз відбувається к родині співака, читайте у нашій статті.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова впродовж двох тижнів веде боротьбу з колишньою співака Ларисою Созаєвою. Усе почалося з кібер-атаки на сторінку блогерки, в результаті чого постраждала і вона, і її клієнти. Під підозру одразу потрапила екс-дружина виконавця, з якої Репяхова і до того знаходилася “на ножах”. Вона створила публікацію, у якій натякнула на провину Созаєвої в цій справі, і точно не очікувала жорсткої виволочки у відповідь. Так, Лариса не підбирала виразів, за що і отримає в свою адресу позов.

Молода дружина Віктора Павліка вибиває моральну шкоду з його колишньої

Молода дружина Віктора Павліка вибиває моральну шкоду з його колишньої. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Нещодавно на особистій сторінці Каті в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька нових публікацій, у яких вона розповіла, що таки збирається стягнути з Лариси кругленьку суму за моральну шкоду. Але розмір стягнення приховала.

Молода дружина Віктора Павліка вибиває моральну шкоду з його колишньої. Скріншоти особистої сторінки болгарки

Також вона запевняє, що збирається усі отримані кошти витрачати на благодійність. Зважаючи на таку мету, немає сумнівів, що сума немаленька.

Нагадуємо, що конфлікт між жінками розгорівся з новою силою цієї осені. Предметом розбрату стала квартира, за яку Віктор Франкович обіцяв виплатити кредит. Тепер Лариса має звільнити житло, яке піде з молотка, і натомість отримає квартиру набагато дешевше. Проблема полягає у тому, що саме у ній кімната покійного спільного сина екс-пари.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.