Переможець Холостячки-2 Задворний зі сльозами на очах розповів, що сталося між ним і Златою після шоу

Переможцем 2 сезону найромантичнішого шоу країни "Холостячка" зі Златою Огнєвіч став Андрій Задворний, хоча більшість глядачів пророкували перемогу його головному конкуренту – Дмитру Шевченко. Утворена на реаліті пара наважилася розповісти, що сталося між ними після проєкту.

Результат фіналу “Холостячки-2”, який вийшов на екрани 03.12.2021, став для фанатів повною несподіванкою, адже усіма своїми діями Злата Огнєвіч натякала, що вже закохалася у власника клінінгової компанії Дмитра Шевченка, і скаже йому заповітне “Так”. Втім, почути це від співачки пощастило бізнесмену Андрію Задворному.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний
Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

Варто зауважити, що саме у стосунках з ним зірку найчастіше спіткали розчарування і непорозуміння, але лише йому Холостячка змогла взаємно зізнатися у коханні. До Діми, зі слів Злати, вона відчувала скоріше пристрасть, однак була не впевнена, що на цьому почутті можна побудувати міцне майбутнє.

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний розповіли про стосунки після шоу

У п’ятницю 10.12.2021 на фінальному пост-шоу Холостячка і переможець проєкту відкриють правду про те, чому між ними не склалося “хепі-енду”. Саме такий висновок можна зробити з анонсу останнього випуску “Як вийти заміж”.

Коли ведучий Григорій Решетнік запитав, що було між Златою і Андрієм, коли вимкнулися камери, співачка сказала, що почувалася найщасливішою жінкою на світі, а чоловік відкладав усі справи, аби побачитися з коханою, проте потім в якийсь момент це просто зникло. Пара навіть не може згадувати це без сліз. Ба більше, після своєї сповіді Задворний покинув студію, не попрощавшись, а Дмитро Шевченко, мовляв, скористався їхнім розривом.

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч зі сльозами на очах розповіли, що сталося після шоу
Андрій Задворний і Злата Огнєвіч зі сльозами на очах розповіли, що сталося після шоу

Як відомо, після фіналу “Холостячки-2” на Злату і Андрія вилилося багато негативу – багатьом глядачам не припав до душі вибір артистки, оскільки все йшло до того, що переможе не Задворний, а Діма. Що ж сталося насправді – скоро дізнаємося.

Схожі статті