Арсен Мірзоян розповів, як і коли вони з Тонею Матвієнко займаються “цим” в будинку тещі: “Тут три поверхи”

Зять народної артистки України Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян на всю країну розповів, як і коли вони з Тонею займаються "цим" в будинку тещі. Виявилося, цей факт не став на заваді бурхливому подружньому життю пари.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян зустрілися на вокальному талант-шоу “Голос країни”. Вже після завершення проєкту під час спільного гастрольного туру між музикантами спалахнула іскра, тож наразі вони є офіційними чоловіком та дружиною і разом виховують донечку Ніну, яку назвали на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни. З нею зіркове сімейство і живе.

Лише нещодавно пара придбала власну квартиру, проте до новосілля ще далеко – їм доводиться тіснитися в будинку артистки, де також живуть дочка Тоні від першого шлюбу Уляна зі своїм хлопцем. За словами Ніни Матвієнко, в хаті багато людей, і від постійного галасу 74-річна артистка втомлюється. Саме тому вона не приховує – молить Бога, щоб діти скоріше з’їхали і навіть готова випхати їх з дому.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

У програмі “Зірковий шлях” Даніель Салем поцікавився у Мірзояна, як вони з Тонею знаходять можливість усамітнитися для подружнього “обов’язку” в таких умовах. Арсен одразу ж і без сорому чесно відповів:

“Ми займаємося, коли нікого немає вдома. А це, я тобі скажу, досить часто. Така у нас сім’я, що хтось на гастролях, хтось ще десь. Це перше. По-друге, тут три поверхи. Коротше, можна…”.

Вагітна Тоня Матвієнко ощасливила Арсена Мірзояна
Арсен Мірзоян розповів, як їм з Тонею Матвієнко вдається виконувати подружній обов’язок в будинку тещі

Арсен Мірзоян родом з Запоріжжя. Він з дитинства тягнувся до музики, однак вивчився на інженера кольорової металургії. Ключову роль в його житті зіграло шоу “Голос країни”, де він не лише зміг втілити мрію про кар’єру артиста, а й зустрів своє кохання – Тоню Матвієнко, заради якої полишив першу родину і переїхав до столиці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.