40-річний Потап вперше розповів, коли і кого йому народить вагітна Настя Каменських: щасливі майбутні батьки

Чутки про вагітність Насті Каменських не вщухають, тож нарешті її зірковий чоловік Потап розповів, коли і кого йому народить співачка. Пара вже в очікуванні.

У 2019 році несподівано і водночас доволі очікувано зі співочого дуету Потап і Настя перетворилися на офіційних чоловіка і дружину. Виявилося, що з робочих у романтичні стосунки зірок переросли вже давно, і саме вони стали крапкою у шлюбі Олексія Потапенка з екс-дружиною Іриною Горовою. При цьому аж до самого весілля музиканти заперечували свій роман.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Після того, як герої статті одружилися, фанати почали з особливою прискіпливістю спостерігати за фігурою NK та шукати натяки на зростаючий живіт. Артистка не приховує, що природньо схильна до повноти, тому намагається регулярно займатися спортом і збалансовано харчуватися. Втім, кілограми все одно то йдуть, то повертаються, і саме у такі моменти мережа вибухає від чуток про вагітність Каменських.

Животик вагітної Насті Каменських не перестає збільшуватися
Животик вагітної Насті Каменських не перестає збільшуватися

Поки офіційного підтвердження цікавого положення Насті немає, Потап дав інтерв’ю для “Зіркового шляху“, де нарешті поділився сімейними планами на майбутній рік:

“Особисті плани – тут вже як дадуть всевишні сили… Діти, багато дітей”.

Потап розповів, коли Настя Каменських стане мамою
Потап розповів, коли Настя Каменських стане мамою

Нагадаємо, що у продюсера вже є син Андрій від шлюбу з Горовою, тоді як Каменських у свої 34 ще не реалізувала свій материнських потенціал, хоча дуже про це мріє. Навіть мама Насті Лідія Петрівна, яка нещодавно взяла участь у програмі “Викриття. Післямова” зізналася, що вже готова стати бабусею і запевнила, що дітки в них обов’язково будуть.

Більше подробиць про майбутнє поповнення в зірковій родині Потапа і Насті дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті