Кого приховує ведуча ТСН Алла Мазур? Закохала в себе начальника і народила сина таємному обранцю

Відома українська телеведуча, ветеран програми новин ТСН Алла Мазур вміє захищати свій особистий простір від публіки і успішно сховала свого чоловіка. Хто він, дізнайтеся у нашій статті.

Особисте життя популярної української телеведучої Алли Мазур завжди хвилювало її шанувальників. Втім, зірка ніколи не впускати у своє життя журналістів, адже знає, як важко закрити ці двері. Час від часу знаменитість показує фанатам свого єдиного сина Артема, але в мережі немає жодної інформації стосовно того, хто його батько і чи живе сім’я з ним зараз.

Алла Мазур з сином Артемом
Кого приховує ведуча ТСН Алла Мазур

Кого приховує ведуча ТСН Алла Мазур

Протягом 10 років у шоу-бізнесі активно пліткують про те, що Алла Мазур є обраницею Роберта Опаленика. Чоловік є головним редактором у ТСН. Обидва не одноразово з’являлися на світських заходах, у якості пари і світилися у компанії одне одного на вечірках. Варто відмітити, що єдиний спадкоємець Алли вельми схожий на її колегу. Втім, офіційного підтвердження стосункам Мазур та Опаленика не було.

Кого приховує ведуча ТСН Алла Мазур

Сам телевізійник родом з Закарпаття. Він розповідав, що його дитинство було тісно переплетено з телебаченням: буквально виріс на іноземних передачах. У нього стояла кімнатна антена та він дивився чеські, угорські, польські канали. Навчався Роберт журналістиці у Києво-Могилянській академії.

Мазур також працює шеф-редактором у програмі новин, тож партнери пересікаються набагато частіше, ніж можна уявити.

Нагадуємо, що рік тому телеведуча повідомила, що увійшла у ремісію. Алла Мазур перемогла рак молочної залози і зараз активно допомагає іншим пацієнтам морально та матеріально. Також зірка створила спеціальні курси для рідних онкохворих, щоб навчити їх правильно надавати моральну підтримку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".