Руслан Сенічкін розповів, що шукає роботу: що могло розсварити ведучого з “1+1” та до чого тут Людмила Барбір?

Популярний телеведучий Руслан Сенічкін опублікував світлину з неоднозначним підписом про пошук роботи. Дізнайтеся, що відбувається зараз у житті зірки?

Руслан Сенічкін у свої 42 роки досяг могутніх вершин. Він встиг попрацювати на радіо, місцевому каналі у Дніпрі, на “Інтері”, “К1” і врешті-решт зупинитися на “плюсах”. Його вірною напарницею стала яскрава і талановита Людмила Барбір. Дві зірки давно працюють разом і їх часто підозрюють у романі.

Руслан Сенічкін і Людмила Барбір шукають роботу
Руслан Сенічкін і Людмила Барбір шукають роботу

Фанатам хочеться вірити у те, що колеги по студії – разом. Проте, їм це навіть заперечувати не потрібно, адже все і так очевидно: у Людмили Барбір є власна родина і коханий чоловік. Руслан, хоч і не одружений, але видів на знамениту подругу не має.

42-річний шоумен став справжнім улюбленцем публіки. Його ефіри з затамуванням подиху чекають тисячі українців. Втім, якщо придивитися до останніх дописів знаменитості, можна зробити неоднозначний висновок.

Впадає в очі підпис:

“Шукаємо роботу!”

Проте, наступна фраза має розвіяти всі сумніви з приводу того, що з “плюсами” зірці доведеться попрощатися. Руслан пожартував і написав:

“Ваші нові іміджмейкери”

Він з Людмилою Барбір просто у захваті від кумедних костюмів, які чомусь наслідують риси баварського наряду. Щоправда, у традиційні костюми вривається елемент бурлеску.

Цікаво, що перевтілюватися у різні образи для знаменитості є досить природньо. Так, основна робота Сенічкіна сконцентрована коло інформаційних шоу, але мало хто знає, що він ще має досвід акторської гри. Хоч з великим кіно не зрослося, у 2007 році зіграв чоловік у мюзиклі “Дуже новорічне кіно, або ніч у музеї”, а у 2009 озвучував мультиплікаційного персонажа.

Схожі статті