Вагітна Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт і сама себе видала: без п’яти хвилин батьки з Потапом

34-річна співачка Настя Каменських мріє стати матір'ю. І хоча час минає, у шоу-бізнесі так і не з'являється новин стосовно поповнення у родині Потапа.

Фанати популярної української співачки Насті Каменських активно слідкують за будь-якими змінами у здоров’ї та фігури зірки, адже чекають на новину про поповнення в родині. Артистка вже не приховує, що мріє стати матір’ю, але до сьогодні аудиторія не почула цього довгоочікуваного повідомлення. Потап також почав розповідати, що готовий стати багатодітним батьком і, власне, планує це зробити.

Вагітна Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт і сама себе видала

Потап нарешті розповів, коли вагітна Настя Каменських народить дитину
Вагітна Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт і сама себе видала

Саме тому користувачі мережі як ніколи пильно спостерігають за обома. І варто відмітити, що кожна підозріла фотографія Насті змушує їх радіти. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чергову світлину у розкішній червоній сукні, яка ефектно підкреслила її талію.

Ось тільки свій живіт Каменських намагалася приховати руками на обидвох кадрах. Це і спричинило шквал запитань у коментарях під фотографією стосовно цікавого положення зірки. На жаль, вона повністю їх проігнорувала.

Вагітна Настя Каменських намагалася сховати круглий живіт і сама себе видала. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Нагадуємо, що Настя Каменських та Потап побралися 2 роки тому. Вірніше, саме 2 роки тому стало відомо про їхнє весілля. Однак, дуже скоро Олексій не втримався і зізнався, що справжня церемонія відбулася багато років тому у Лас-Вегасі, а свято у київському лісі було лише річницею. Тим не менш, це не зіпсувало вражень від ексклюзивної новини, яка свого часу поставила на вуха всю Україну.

Схожі статті