48-річна Руслана Лижичко з малюком на підході покинула Україну заради щастя: щоб він ріс у процвітаючій країні

Усі фанати Руслани Лижичко з нетерпінням чекають на новини від співачки, адже вона заінтригувала усю Україну зізнанням про майбутнє поповнення в сім'ї.

Відома українська виконавиця Руслана Лижичко присвятила своє життя музиці та волонтерству. Вона активно пропагандує здоровий образ життя та спорт, усю себе віддає творчості, політиці та благочинності. Однак, нарешті у її житті звільнилося місце і для дитини.

Як буде виглядати дитина Руслани
Руслана Лижичко з малюком на підході покинула Україну заради щастя

Декілька місяців тому співачка зізналася, що з нетерпінням чекає на свого майбутнього малюка, через що, власне, уся Україна вирішила, що Руслана Лижичко вагітна.

Руслана Лижичко з малюком на підході покинула Україну заради щастя

Днями у виконавиці взяли інтерв’ю, в якому мали намір дізнатись, чи знаходиться вона в цікавому положенні. Однозначної відповіді зірка не дала, але одразу ж позбавила журналістів версії щодо всиновлення дитини з дитбудинку. Руслана дуже хоче стати прийомною мамою але впевнена — її перша дитина буде біологічною.

Вагітна Руслана Лижичко
Руслана Лижичко з малюком на підході покинула Україну заради щастя

Тож у шанувальників залишається два варіанти: або Руслана народить самостійно, або за допомогою сурогатної матері. Тим не менш, на останніх оприлюднених кадрах в неї нібито видніється живіт, що наштовхує на думку, що мамою вона стане дуже скоро.

Але це зовсім не заважає зірці вести дипломатичну діяльність.

Для того, щоб покращити політичне становище України вона відправилася до Албанії представляти державу. За словами знаменитості, її прийняли дуже тепло. А також поставилися з розумінням до проблем у її батьківщині. Дивовижно, на що готова Руслана заради миру та процвітання у її рідній країні у майбутньому.

Схожі статті