Чому 48-річний Олег Винник одружений з Таюне, а пісню присвятив Ніно: хто вона – таємна суперниця Таїсії Сватко

Популярний український співак Олег Винник офіційно не підтверджує свій шлюб з бек-вокалісткою Таюне, але жінку, якій присвятив пісню, не приховує. Хто та сама Ніно?

Мільйони шанувальників вражені чуттєвими піснями Олега Винника. Біля такого романтика, як він, мріє опинитися кожна, проте серце повелителя вовчиць вже давно зайняте. В офіційній біографії артиста у вільному доступі зазначено, що він одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко, більш відомій як Таюне.

Весілля вони зіграли ще у юності, коли були студентами музичного училища в Каневі. Свято було пишним і розпростерлося на два села, при цьому кохання пари настільки таємне, що протягом усієї кар’єри вони жодного разу не з’являлися на світських раутах як подружжя. Але про те, що він вже не холостяк, Олег розповідав в нульових німецькому виданню, коли був зіркою мюзиклів у Німеччині.

Таюне та Олег Винник
Таємна дружина Олега Винника Таюне

Оскільки офіційно особистість дружини Винника не підтверджена, ходять чутки, що їй він присвятив один з головних своїх хітів “Ніно”. Нарешті в ток-шоу “Говорить Україна” артист розкрив найхвилюючу фанаток таємницю – про кого ж він співає:

“Ніно – це моя близька подруга. Так вийшло, що вона в потрібний момент змогла розпорядитися моєю емоцією. Власне, коли я привітав її з днем народження. Я написав їй привітання у вірші, а вона мені відповіла, що нарешті я про неї написав пісню. І тоді я прочитав, почухав бороду, і думаю: “Так, Ніно, щось в цьому є”.

Як виглядає перша дружина Олега Винника
Олег Винник розповів про Ніно

Відомо, що ця жінка приїхала в Київ здалеку, але вона і Таюне – не єдині таємничі красуні, які підкорили серце головного вовка країни. Більше цікавого про бурхливе особисте життя Олега Винника дізнавайтеся у відео на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.