Як виглядає падчерка Святослава Вакарчука: відійшла для музиканта на другий план після народження рідного сина

Родина Святослава Вакарчука завжди залишалася великою таємницею для його фанатів. Навіть достовірно невідомо, ким вона доводиться музиканту.

Весна 2021-го стала переломною для родини Святослава Вакарчука. Новина про розлучення музиканта з його першою та єдиною дружиною Лялею Фонарьовою збила з пантелику і фанатів, і журналістів, і представників шоу-бізнесу. Нічого не перевищувало біди, і раптом співак шокує навіть благовірну своїм бажанням розійтися.

Святослав Вакарчук покинув Україну
Як виглядає падчерка Святослава Вакарчука

Пліткували, що Ляля навіть потрапила до лікарні через це. Через декілька місяців стало відомо, чому Святослав поспішав з розривом і не що ти в почуттів колишньої. Виявляється, він став батьком.

Як виглядає падчерка Святослава Вакарчука

Хлопчик Іван вважається його первістком. Пліткують, що він народився від продюсерка Євгенії Яцути. Але у зірки є падчерка, яка виховувалася, наче рідна донька і, можливо, насправді є його кровним нащадком. Так як артист не дає жодних коментарів щодо своїх дітей, ця інформація залишається непідтвердженою.

Дочка Святослава Вакарчука Діана
Як виглядає падчерка Святослава Вакарчука

Діана вже доросла дівчина, яка отримала блискучу освіту у Великобританії і будує власне життя поза батьківським гніздечком. Дівчина давно не світилося у компанії вітчима і ніяк не коментувала його розлучення зі своєю мамою.

Святослав Вакарчук з дочкою Діаною
Як виглядає падчерка Святослава Вакарчука

У випадку, якщо вона дійсно немає жодних кровнихусів з Святославом, на цьому її історія з вітчимом закінчується і вони більше не сім’я. Особливо, якщо враховувати, яким чином він покинув Лялю. Що ж стосується Євгенії та Івана, достовірно невідомо, чи живе Святослав разом з новою сім’єю.

Схожі статті