46-річний Святослав Вакарчук покинув дружину заради нової родини: у співака підтвердили наявність іншої сім’ї

Святослав Вакарчук тривалий час не давав жодних коментарів стосовно його нової сім'ї, але обставини змусили чоловіка розповісти про новини у його особистому житті.

Не так давно Україною пронеслася хвиля пліток про те, що нібито Святослав Вакарчук разом зі своїм музичним гуртом “Океан Ельзи” рушає у Юрмалу на Новий рік, щоб виступати перед російським мільярдером. Однак, адміністрація колективу одразу ж дала публічне спростування, і не помітила, як видала сімейний статус фронтмена гурту.

Святослав Вакарчук покинув дружину заради нової родини

Так, нещодавно на офіційних сторінках музичного гурту у соціальних мережах Твітер та Фейсбук з’явилися повідомлення від піар-відділу, який ненароком видав конфіденційну інформацію про Святослава Вакарчука.

Святослав Вакарчук покинув дружину заради нової родини. Скріншот звернення адміністрації музичного гурту

“Ми, Океан Ельзи, не маємо виступів у новорічну ніч. Святкуємо цей Новий рік у Києві, як кожен собі давно і запланував: хтось із сім’єю вдома, хтось у гостях із друзями”, — йдеться у повідомленні музикантів.

Святослав Вакарчук покинув дружину заради нової родини

Але дехто з користувачів не повірив у це, і представник колективу уточнив, що Вакарчук буде знаходитися разом сім’єю. Зважаючи на той факт, що навесні цього року Святослав офіційно розлучився з Лялею Фонарьовою та вперше став батьком хлопчика Івана, матір’ю якого вважається Євгенія Яцута, не складно прийти до висновку, що у Святослава з’явилася нова родина, а хлопчик виховується у повній сім’ї.

Нагадуємо, що ще декілька місяців тому розвідати цю інформацію було неймовірно складно, адже Вакарчук намагався повністю відгородитися від журналістів та зробити свою сім’ю непублічною.

Схожі статті