Як виглядає колишній чоловік переможниці “Голосу країни” Оксани Мухи: 42-річний Дан Балан затьмарив суперника

Відома українська співачка, яка стала переможницею 9 сезону вокального талант-шоу "Голос країни" Оксана Муха має за плечима один невдалий шлюб. Що відомо про її колишнього чоловіка?

Оксана Муха родом зі Львову. З музикою своє життя вона пов’язала змалку, закінчивши спеціалузовану музичну школу по класу скрипки. Освіту в цьому напрямку Оксана продовжила і випустилася спочатку з музичного училища, а потім з музичної академії. Далі вона 5 років пропрацювала скрипалькою в оркестрі “Леополіс”, разом з яким їздила багатьма країнами Європи. Поступово Муха розпочала сольну кар’єру та стала другою Квіткою Цісик, саме так про неї сказала народна артистка Ніна Матвієнко.

На момент участі в “Голосі країни” Оксана вже була професійною співачкою з вибудованою кар’єрою. Але вона мала на меті прославити українську пісню ще більшій кількості слухачів. Так під опікою Дана Балана їй вдалося здобути перемогу. До речі, артистам навіть приписували роман, хоча офіційно вважалося, що Муха заміжня.

Оксана Муха прокоментувала роман з Даном Баланом
Оксана Муха і Дан Балан на сцені Голосу країни

Виявилося, що цілих 7 років зірка приховувала зміни в особистому житті, і насправді в “Голос” вона вже прийшла розлученою. Про це стало відомо з відвертого інтерв’ю виконавиці для програми ЖВЛ.

За словами Оксани, розрив зі своїм чоловіком Богданом вона переживала важко, а причина така – зникли почуття. Впоратися з розставанням їй допоміг психолог. Крім того, Муха зберегла теплі стосунки з колишнім і навіть регулярно з ним зідзвонюється.

У пари є спільний син Данило, який залишився жити з мамою, але часто бачиться з татом. Як виглядає екс-чоловік Оксани Мухи – невідомо, оскільки у вільному доступі його фото немає, проте співачка не приховує під публіки сина, а він, звісно, дуже схожий на батька.

Син Оксани Мухи від першого чоловіка
Син Оксани Мухи від першого чоловіка

Наразі серце переможниці “Голосу країни” зайняте, однак особистість коханого – таємниця, тож про її роман з Даном Баланом пліткують досі.

Схожі статті